«Τα λέμε από Δευτέρα στο netflix» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το φινάλε του Maestro

Τα πρώτα του λόγια μετά την αποθέωση του κόσμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα λέμε από Δευτέρα στο netflix» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το φινάλε του Maestro

Αγαπήθηκε από τους περισσότερους και συγκλόνισε με το σενάριο, τις σκηνές και τους πρωταγωνιστές της, ωστόσο διήρκησε μονάχα για 9 επεισόδια και όλοι ανυπομονούν ήδη για την δεύτερη σεζόν. Ο λόγος φυσικά για την σειρά του MEGA και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Το μεγάλο και συγκλονιστικό φινάλε προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) -δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση- και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τους χρήστες του twitter να μην ξέρουν ποιον ηθοποιό να πρωτοαποθεώσουν (δείτε εδώ μερικά tweets τους).

Ο Χριστόφορος δε, μιλώντας αργότερα στο podcast που ανεβάζει μετά από κάθε επεισόδιο, αποκάλυψε πως έκανε ένα σκηνοθετικό λάθος, για το οποίο δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τώρα και το οποίο δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ότι το είχε κάνει μέχρι να καταλάβει πόσο μεγάλη επιτυχία έχει κάνει το σίριαλ.

Η αποκάλυψη αυτή, λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, αφήνοντας άναυδους όλους τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο πλατό. «Ένα λάθος έκανα, που άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια. Δεν υπολόγισα πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι…

Τις ερωτικές σκηνές, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Εκεί μέσα σε δυο ημέρες έπρεπε να γυρίσουμε πάρα πολλά πράγματα, έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το τέλος του Maestro

Μια ημέρα μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς και λίγες μέρες πριν την έναρξή του στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός με τους πρωταγωνιστές της σειράς και ανέβασε τη εν λόγω φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Xθες το βράδυ είδαμε τον τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου με την ευχή ο επόμενος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός.. Είστε οι έμπνευση μου και ο λόγος που το έργο αυτό έχει τόσο ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου.. Τα λέμε από Δευτέρα στο netflix».