«Έλεος πια, μήπως η Φαίη μεταφράζει λάθος τα ελληνικά;» - Άσχημο ξέσπασμα της Μαρία Ιωαννίδου κατά της Σκορδά

«Να διώξουμε τον Κιμούλη απ’ το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έλεος πια, μήπως η Φαίη μεταφράζει λάθος τα ελληνικά;» - Άσχημο ξέσπασμα της Μαρία Ιωαννίδου κατά της Σκορδά

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 17/12 η Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μάλιστα δεν διστάσει να... ρίξει τα βέλη της στη Φαίη Σκορδά, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και εκείνους που αντιτίθενται στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου ενοχλήθηκε με το γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού απουσίαζε από την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν εκτός Αθήνας.

Τα "καρφιά" της Μαρίας Ιωαννίδου

«Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να ‘λειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπε ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει έγκριση από την παρουσιάστρια για την αυτοβιογραφία της, είπε: «Έγκριση; Ε όχι δα».

«Δε νομίζω ότι μου είναι απαραίτητο να πάρω τα δικαιώματα για τον Φρέντυ. Το μισό μου βιβλίο είναι η Ναταλία, ζούσαμε σαν οικογένεια. Γιατί να μη θέλει να γίνει σήριαλ;» πρόσθεσε.

Μάλιστα, με αφορμή το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις πρόσφατες δηλώσεις της γύρω από τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ τι είπε), η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε: «Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα. Εγώ εννοούσα ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει έναν Α χαρακτήρα, είναι λίγο σκληρός, λίγο επιθετικός. Εμένα ο σύντροφός μου δεν μου έχει μιλήσει άσχημα; Να τον διώξω; Να διώξουμε τον Κιμούλη απ’ το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;».