«Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Πρωινού μας

Τι συνέβη με Χριστοπούλου - Γραμμέλη και Ιωαννίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της» - Ο κακός χαμός στον αέρα του Πρωινού μας

Μια συνέντευξη ήταν αρκετά για να σημειωθεί αναστάτωση στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Μπορεί η προηγούμενη να έφερε τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά που "λύγισε" στο πλατό, αυτή ωστόσο, έφερε την οργή της αλλά και τον συνεργατών της.

Αυτή η συνέντευξη έφερε τον κακό χαμό στο Πρωινό μας

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Έχουν υπάρξει ζευγάρι. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να του απαντάει «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε συνεργάτες του, αλλά και την δίκη με την Ζέτα Δούκα.

Όπως λοιπόν ανέφερε η ηθοποιός, πρόκειται για έναν καλό ηθοποιό, ο οποίος δεν έκανε τίποτα αφού πολλοί έχουν αυτή την συμπεριφορά.

«Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Γιώργος Κιμούλης για το οτιδήποτε; Δεν έκανε τίποτα. Έχουν τέτοια συμπεριφορά πολλοί. Σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει αρκετές κακές συμπεριφορές. Εδώ και ο σύζυγός μας μπορεί να είναι με κακή συμπεριφορά και ο συγγενής μας και ο αδελφός μας, τι σημαίνει όλο αυτό. Δεν βίασε κανέναν ο Γιώργος Κιμούλης παιδιά, έλεος πια!

Στη βία σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Έχω συνεργαστεί με τον Κιμούλη, είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί κι έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τη συμπεριφορά των υπολοίπων», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.