«Περσινά ξινά σταφύλια! Είναι...» - Απασφάλισε η Λίτσα Πατέρα για την Δούκισσα Νομικού

Το σχόλιο της αστρολόγου για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περσινά ξινά σταφύλια! Είναι...» - Απασφάλισε η Λίτσα Πατέρα για την Δούκισσα Νομικού

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου 17/12 η Λίτσα Πατέρα κατά την αποχώρησή της από τα στούντιο του ΑΝΤ1. Η γνωστή αστρολόγος μάλιστα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού σχετικά με την αποχώρησή της από το Πρωινό αλλά και το οριστικό της τέλος από το κανάλι (δείτε εδώ γιατί έληξαν την συνεργασία τους).

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω. Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για την Δούκισσα Νομικού

«Η Δουκισσούλα μας είναι περσινά ξινά σταφύλια. Κάτι θα έχει γίνει, δεν ήμουν εγώ εκεί μπροστά, δεν ξέρω το γιατί. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, την αγαπώ πάρα πολύ κι ο Γιώργος το ίδιο. Το τι έγινε στην αρχή της εκπομπής δεν το ξέρω αλλά είναι παλιά ιστορία».

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και για την γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση: «Όσο ο Άρης είναι στους Διδύμους δημιουργεί εντάσεις αλλά η τηλεόραση που αρρωσταίνει ποτέ δεν πεθαίνει, την αγαπάει πολύ ο κόσμος. Είναι μία περίοδος με πολλές εντάσεις παντός τύπου».