Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον ΑΝΤ1

Όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον ΑΝΤ1

Μήνες μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο που θέλησε να απομακρυνθεί από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ενώ επιβεβαίωσε την βάφτιση των παιδιών της (δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει)

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά έξω από τα δόντια, το λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό μόλις 3 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα - δείτε την ανακοίνωση που είχε κάνει ο σταθμός του Αμαρουσίου.

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

«Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Οριστικό το τέλος της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, τον λόγο πήρε το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πως η Δούκισσα Νομικού δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αλλά και το δικό του ρεπορτάζ το επιβεβαιώνουν...

«Το ρεπορτάζ λέει όντως, έγιναν προσπάθειες για να αξιοποιηθεί κάπου αλλού και όντως υπήρχαν και το είχαμε πει και εμείς εδώ, συζητήσεις για να ενεργοποιηθεί η ζώνη του Σαββατοκύριακου με ζωντανή ή με μαγνητοσκοπημένη ψυχαγωγική εκπομπή. Προφανώς δεν τα βγήκαν. Η είδηση τώρα είναι ότι η Δούκισσα Νομικού για να λέει ότι δεν είναι κάπου είναι εκτός ΑΝΤ1», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.