«Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να...» - Το αφοπλιστικό σχόλιο του Νίκου Μάνεση για την Μαρία Σπυράκη

«Είμαστε εξοργισμένοι με αυτά που συμβαίνουν με αυτά που συμβαίνουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να...» - Το αφοπλιστικό σχόλιο του Νίκου Μάνεση για την Μαρία Σπυράκη

Στην Μαρία Σπυράκη και την φερόμενη εμπλοκή της στην υπόθεση του σκανδάλου του Κατάρ θέλησε να κάνει ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου 17/12 κατά την έναρξη της εκπομπής του για την οποία ζητήθηκε άρση της ασυλίας της από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία μέσα στην εβδομάδα (διαβάστε εδώ περισσότερα).

«Εγώ δεν επικαλούμαι την ασυλία. Πρώην συνεργάτης έχει λάβει ποσό επιδόματος αλλοδαπής ενώ σύμφωνα με το συμβόλαιο έπρεπε να είναι συγκεκριμένες μέρες στο ευρωκοινοβούλιο αλλά απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. Το έλαβε ενώ δεν το δικαιούτο.

Έχουμε συχνά τέτοιου είδους ανακοινώσεις και πολύ συχνά η πρόταση για άρση ασυλίας απορρίπτεται. Εγώ ωστόσο δεν επικαλούμαι την ασυλία, θέλω να ξεδιαλύνει και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Τα χρήματα τα έχει πάρει ο πρώην βοηθός μου, ο ίδιος μπορεί να αποδείξει τα της παρουσίας του. Δεν έχω κανενός είδους συναλλαγή με τον συνεργάτη μου, δεν έχω καμία οικονομική εκκρεμότητα με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», είπε από την πλευρά της η Μαρία Σπυράκη.

Το σχόλιο του Νίκου Μάνεση για την Μαρία Σπυράκη και την υπόθεσή της

«Είμαστε εξοργισμένοι με αυτά που συμβαίνουν με αυτά που συμβαίνουν. Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να καταφέρεις να μπεις στο κάδρο της διερεύνησης του σκανδάλου για το Κατάρ; Αναφέρομαι στην κυρία Σπυράκη, την οποία γνωρίζω πολύ καλά, γιατί κάναμε την ίδια δουλειά.

Πώς είναι δυνατόν ένα θέμα που είναι μία διοικητική υπόθεση, θα μπορούσε να χρεωθεί ως αβλεψία, να παίζεις στα ξένα δίκτυα διπλό παράθυρο με την Καϊλή; Αναφέρονται μαζί τα δύο ονόματα, ότι ζητείται η άρση ασυλίας και των δύο κυριών» ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή.