«Απογοητεύτηκα από το πώς...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου "σπάει" την σιωπή της για όλα

Μίλησε για τον ΣΚΑΙ, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Απογοητεύτηκα από το πώς...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά από καιρό και μήνες απουσίας από τον τηλεοπτικό χώρο, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της απουσία. Την ίδια στιγμή, παραδέχθηκε πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε μια πολύ γλυκιά και υγιή σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ που τους πέτυχε πρόσφατα ο φακός) και πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα την δική της οικογένεια.

Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε πολύ αυτή την ηρεμία και γαλήνη που νιώθει τώρα, να την ένιωθε κι όταν πρωτοξεκίνησε την δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί»

.Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις.

Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση».