"Κόβει" την ανάσα - Έτσι γυρίστηκε η σκηνή της Χάρις Αλεξίου που τραγουδά στο φινάλε του "Maestro"

Η στιγμή που συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η αγαπημένη σειρά του MEGA, Maestro το βράδυ της Πέμπτης (15/12), καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, μια από τις σκηνές που συζητήθηκαν ήταν αυτή με τη Χάρις Αλεξίου, η οποία τραγουδά στο φεστιβάλ των Παξών μοναδικά την «Προσευχή» (δείτε την εδώ).

Η ίδια συγκίνησε ιδιαίτερα καθώς τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποφασίσει να μην τραγουδά.

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δεν με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό.

Μπορεί κι εγώ να τη σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδει πια, ίσως της “έσκαψα” λίγο παραπάνω το έδαφος. Αρνήθηκα να κάνω μαθήματα, αλλά είπα πως ας πάρει μια φυσική φθορά όπως υπάρχει σε όλα τα πράγματα. Είπα όμως “Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Όχι δε γράφω πια. Όταν και αν γράψω, θα έχει περάσει κάποιος χρόνος μέχρι τότε. Γιατί αυτόματα όταν γράψω ένα τραγούδι μου βγαίνει να το τραγουδήσω. Άσ’ το», είχε αποκαλύψει η Χάρις Αλεξίου για τους λόγους που δεν επιθυμεί πια να ερμηνεύει.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που πρωταγωνιστεί στο «Maestro» προχώρησε νωρίτερα σε μια ανάρτηση στο Instagram δίνοντας μας μια γεύση από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε όταν γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή.

Έτσι γυρίστηκε η σκηνή της Χάρις Αλεξίου που τραγουδά στο φινάλε του "Maestro"

«WATCH IT ALL!!! SOUND FULL ON!! Να ζήσετε ΑΥΤΌ που ζήσαμε! Το βίντεο αυτό το τραβάω εγώ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!! Απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου έχει υπάρξει , το ότι υπήρξα «μάρτυρας» αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε «σημάδι» της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου.!!

Αυτή η εμπειρία, ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ,μου θυμίζει πάντα ότι ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΆΤΑΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ είτε από έρωτα, είτε από κάθε εμπειρία, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΉ!!!!!! Ευχαριστώ @haris_alexiou_official !!ΕΦΗΒΙΚΈ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!! Ευχαριστώ @maestro.tvseries @christopherpapakaliatis @orestis.chalkias Θέλει… να τραγουδάς μ´αυτό το μύθο!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην λεζάντα της ανάρτησής της.