«Θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι...» - "Τα καρφιά" της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το Survivor All Star

Θα είναι τελικά και ο καλός της;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι...» -

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μαζί με τον Στάθη Σχίζα για πάνω από ένα χρόνο. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και παρόλο που πέρασαν αρκετό χρόνο χωριστά εξαιτίας της συμμετοχής του δεύτερου στο Survivor 5, κατάφεραν να παραμείνουν ενωμένοι και, μάλιστα, αποφάσισαν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο συγκατοικώντας αμέσως μόλις το παιχνίδι τελείωσε.

Την Παρασκευή 16/12 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο θα βρίσκονται πολλοί από τους παλιούς παίκτες και σε αυτό φαίνεται και ο Στάθης Σχίζας, χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο εάν θα βρίσκεται σε αυτό ή όχι.

Το σχόλιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον νέο κύκλο του Survivor

Η καλή του, λοιπόν, το Σάββατο 17/12 μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για το συγκεκριμένο ζήτημα και άφησε το ενδεχόμενο πως ο σύντροφός της μπορεί να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, όμως εξήγησε πως θα είναι πολύ δύσκολο, διότι πλέον έχουν συνηθίσει ο ένας τον άλλο και είναι συνεχώς μαζί. Παρόλα αυτά, αν αποφασίσει να πάει θα τον στηρίξει. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα ζευγάρια που έχουν πει το "ναι" και πέταξε την σπόντα της.

«Πιστεύω ότι θα είναι καλά τα φετινά Χριστούγεννα. Μου έχει γίνει πολλές φορές η πρόταση για τα προηγούμενα Survivor κι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφήνω τους άλλους να το κάνουν καλύτερα, όπως αυτοί ξέρουν. Φέτος θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι κι όχι τόσο Survivor… Αν πάει ο Στάθης στο Survivor, να γυρίσει με την νίκη. Θα είναι δύσκολο. Έχομε συνηθίσει να είμαστε μαζί και να κοιμόμαστε μαζί.» είπε αρχικά.

«Μου αρέσει η Κατερίνα Καραβάτου για την παρουσίαση του My Style Rocks. Είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Θα μου άρεσε η παρουσίαση», συμπλήρωσε έπειτα.