«Είχα χρόνια να...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Βλάχο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα επικρατούν ορισμένες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 13 χρόνια σχέσης. Μάλιστα, αυτές "φούντωσαν" ύστερα από μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού τις οποίες θα βρείτε αποκλειστικά εδώ.

Κανείς από τους δύο βέβαια δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές δηλώσεις ή στην επιβεβαίωση των όσων ακούγονται, αν και η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για τον καλό της, αντέδρασε αρκετά αμήχανα και κίνησε υποψίες.

«Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η ηθοποιός μετά από ερώτηση, ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τον καμαρώνει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Εκτός Υπηρεσίας» είπε: «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

«Δε μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω και εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά», είπε αναφορικά για την προσωπική του ζωή.

Τι συμβαίνει στη ζωή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Πάνο Βλάχο

Ότι και να συμβαίνει, ωστόσο, στην πραγματικότητα, εκείνη συνεχίζει κανονικά τη ζωή της και μέσα από τα social media της δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Την Παρασκευή 16/12, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά την οποία μιλούσε για κάτι που είχε να κάνει χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της σειράς του MEGA, Maestro, διότι είναι το πρώτο σίριαλ που την έκανε μετά από τόσο καιρό να θέλει να μείνει σπίτι για να δει τηλεόραση.

«Είχα χρόνια να μένω σπίτι για να δω μια σειρά και ήταν πάλι για σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ευχαριστούμε για τις Πέμπτες που μας χαρίσατε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Maestro
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου