«Μου συνέβη αυτή η θλίψη...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη μετά την γέννηση της κόρης της

Τι συνέβη μετά τον τοκετό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου συνέβη αυτή η θλίψη...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη μετά την γέννηση της κόρης της

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση με το μωρό στο μαιευτήριο) και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Οι τρεις τους έφυγαν από το νοσοκομείο υπό άκρα μυστικότητα και πέρασαν τις επόμενες ημέρες στο σπίτι τους, με τον νέο μπαμπά να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες και να εξομολογείται τα συναισθήματά του για τον νέο του ρόλο, αλλά και για τον τοκετό της καλής του, στον οποίο ήταν μέσα.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε», είπε αρχικά πολύ συγκινημένος.

«Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κράταγε όπως το μωράκι και τώρα ξέρω τι να κάνω», σχολίασε με χιούμορ.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», αποκάλυψε στο τέλος, ενώ επίσης αποκάλυψε πως έχουν βρει το όνομα της μπέμπας όμως δεν θέλει να πει ποιος είναι αυτό.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη μετά την γέννηση της κόρης της

Η νέα μανούλα, ωστόσο, δεν είχε προχωρήσει σε καμία δήλωση, μέχρι το Σάββατο 17/12, όπου αποφάσισε πως θέλησε να ανοίξει την καρδιά της στο κοινό της μέσα από την πλατφόρμα που ξέρει να χειρίζεται καλύτερα από όλες, τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται όλες αυτές τις ημέρες που έχει την μικρή της στο σπίτι και η αλήθεια είναι πως δεν βιώνει την νέα αρχή στη ζωή της όπως την περίμενε. Μάλιστα, μίλησε για μία θλίψη η οποία την είχε κατακλείσει, αλλά θέλησε να την διαχωρίσει από την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.