Εξιτήριο από την κλινική υπό άκρα μυστικότητα για Ίαν Στρατή και Μαίρη Συνατσάκη

Έφυγαν και δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP (αρχείου)
NDP (αρχείου)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, μιας και πριν από λίγες μέρες υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι που ήρθε για να φέρει χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένειά τους (δείτε εδώ τι απαντάνε στο ενδεχόμενο γάμου)

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», είπε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της παρουσιάστριας λίγο μετά τη γέννα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και όλο αυτόν τον καιρό έχουν δείξει πως έχουν δέσει απόλυτα. Μάλιστα, με μεγάλη χαρά ετοίμασαν και οι δύο το δωμάτιου του μωρού τους (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον πριγκιπικό χώρο που ετοίμασαν).

Κοντά στη Μαίρη Συνατσάκη για τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό βρέθηκαν οι πιο κοντινοί της άνθρωποι (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το παιδί η αδερφή της), ενώ η παρουσιάστρια αποφάσισε να στείλει την πρώτη φωτογραφία του μωρού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Το εξιτήριο της Μαίρης Συνατσάκη από το μαιευτήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει την έξοδό του από το μαιευτήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12), αποχώρησαν από γνωστή κλινική στο Χαλάνδρι, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Αμέσως, βρέθηκαν σπίτι τους, κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και είναι έτοιμοι για τις πρώτες μέρες με το μωρό τους.