«Είναι όλη την ώρα αγκαλιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξετρελαμένη με την ανιψιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι όλη την ώρα αγκαλιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το παιδί), η κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star, συνάντησε την αδερφή της παρουσιάστριας, Αλίκη, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως όλοι στην οικογένεια είναι ξετρελαμένοι με το μωρό μιας και είναι και το πρώτο, ενώ τόνισε πως στο μαιευτήριο, είναι μόνο οι γονείς και το μωρό μιας και είναι δύσκολες οι συνθήκες που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα, εξήγησε πως δεν θα είναι η ίδια νονά του παιδιού, αλλά τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, και ένας καλός φίλος του Ίαν Στρατή (δείτε εδώ τι πρόκειται να γίνει με τον γάμο του ζευγαριού). Το ευτυχισμένο ζευγάρι περίμενε πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και μάλιστα, λίγες ώρες πριν γεννήσει, η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα για τη νέα αρχή που γίνεται στη ζωή τους (δείτε εδώ τι έγραψε).

Θυμίζουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο την εγκυμοσύνη της:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά.

Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα», είχε γράψει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ενώ ο ενθουσιασμός της λίγο πριν φέρει το παιδάκι της στον κόσμο ήταν μεγάλος (δείτε εδώ τι έγραψε όταν μπήκε στον μήνα της).

Οι δηλώσεις της αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη

«Πώς να είμαι; Φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη. Το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια, κοριτσάκι. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο οι τρεις του και λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό είναι όλη την ώρα αγκαλιά. Προσπαθούν να γνωριστούν.

Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Δεν θα είμαι εγώ νονά, έχω ρόλο εγώ, είμαι η θεία. Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Συνατσάκη.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, μίλησε, ο γυναικολόγος της Μαίρης Συνατσάκη, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που γέννησε, για την κατάσταση της νεογέννητης, αλλά και τα συναισθήματα του πατέρα της μικρής.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως οι δυο τους είναι καλά στην υγεία τους και τόνισε πως πλέον είναι μαζί στο δωμάτιο, οι τρεις τους και το κοριτσάκι τους ήδη απολαμβάνει το πρώτο του "γεύμα". Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του, το μωρό έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.