Αχώριστοι η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Με το κολάν και το μπουστάκι της κάνει γυμναστική δίπλα του

Η ανάρτηση του αθλητή με τον έρωτά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP/ Instagram / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
NDP/ Instagram / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι full in love με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής, λοιπόν, γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη του πρώην ζευγαριού, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο καμία σημασία δεν έχει αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους και δεν φαίνεται να τους επηρεάζει.

Μαζί στο γυμναστήριο η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αφού και σε εκείνη αρέσει πολύ η γυμναστική, με αποτέλεσμα να περνά ώρες στο γυμναστήριο που διαθέτει, όπως και η μητέρα της. Το Σάββατο 17/12, ο ίδιος έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως περνούν την ημέρα τους, απαθανατίζοντας το κορίτσι του μπροστά από τα όργανα γυμναστικής.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, ενώ φορούσε ένα σετ κολάν με μπουστάκι σε χακί απόχρωση που της πηγαίνει πολύ!

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τη σχέση της με τον αθλητή

Από την αρχή που έκανε το προφίλ της στο Instagram το είχε προσωπικό, δηλαδή να μην βλέπουν άκυροι τις φωτογραφίες της, τις τελευταίες ώρες όμως το έχει κάνει δημόσιο και έτσι μπορούν να το δουν όλοι.