Στο γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη χωρίς της Μελίνα Νικολαϊδη η Βανδή - Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον σύντροφο της κόρης της

Τον υποδέχθηκαν με αγάπη στην οικογένεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης / NDP
Instagram Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης / NDP

Η ζωή της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία). Οι δυο τους δείχνουν να έχουν δέσει πολύ ενώ πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, ενώ διατηρεί και τον δικό του χώρο για γυμναστική στην Αθήνα, τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά η αγαπημένη του (δείτε τη εδώ να κάνει διάδρομο με κολάν και τακούνια). Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση, παρόλο που η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Δέσποινα Βανδή στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Εξαιρετικές ωστόσο φαίνεται πως είναι και οι σχέσεις της Δέσποινας Βανδή με τον αγαπημένο της κόρης της. Μάλιστα, πριν από μερικά λεπτά, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει γυμναστική στον χώρο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ενώ αναφέρει και το δικό του όνομα στο story της.

H κόρη της, δεν τη συνόδευσε αυτή τη φορά για γυμναστική, ωστόσο οι δυο τους έχουν κάνει μαζί πιλάτες υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ξανά στο παρελθόν (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχαν κάνει).

Δέσποινα Βανδή Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης