Έκανε διάδρομο με αθλητικό κολάν και γόβες - Η εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στο γυμναστήριο του 34χρονου συντρόφου της

Όλο το γυμναστήριο κοιτούσε την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μελίνα Νικολαΐδη όπως έχουμε ξανά πει διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του 34χρονου personal trainer, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε φωτογραφίες του εδώ).

Παρά το γεγονός πως προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση αυτή, και το κατάφεραν η αλήθεια είναι για κάποιους μήνες, μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές μέσα σε σκάφος (δείτε την εδώ) τα έφερε όλα στο φως της δημοσιότητας. Από τότε, λοιπόν, οι δυο τους δεν κρύβουν τίποτα, ίσα ίσα τα story και αναρτήσεις στα social media έχουν αρχίσει να αυξάνονται.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή παρά το γεγονός πως πριν από λίγους μήνες έφυγε για να σπουδάσει στο Λονδίνο, απέκτησε έναν πολύ σημαντικό λόγο για να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, τον Αλέξανδρο. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριό του.

Το βράδυ της Πέμπτης 10/11, μάλιστα, σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ήταν εκεί κι έκανε διάδρομο με γόβες!

Το απίστευτο βίντεο με την Μελίνα Νικολαΐδη

Η αποκάλυψη του πατέρα της, Ντέμη, για εκείνη

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα την ημέρα που είχε γενέθλια η Μελίνα προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος ο Ντέμης σε συνδρομητικό κανάλι. Ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».