Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Τα "καυτά" φιλιά της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μία από τις 12 γυναίκες που έχουν πει το "ναι" και θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τον νέο κύκλο του Survivor μαζί με πολλούς ακόμη διάσημους, αλλά και πρώην παίκτες (δείτε εδώ ποιοι είναι). Πριν φύγει, όμως, για τα γυρίσματα, θέλησε να γιορτάσει με τον καλό της, Δημήτρη Φιντιρίκο, μιας που η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, τα οποία έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν και πλέον είναι καλύτερα από ποτέ μαζί.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν στα μπουζούκια, με εκείνη να φοράει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, η οποία αναδείκνυε την σιλουέτα της, καθώς είναι στενή και έχει διαφάνειες και δίχτυ από τον λαιμό μέχρι το μπούστο, ενώ είναι αμάνικη. Είχε τα μαλλιά της λυτά και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, ενώ δεν φορούσε καθόλου αξεσουάρ.

Τα "καυτά" φιλιά του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα στα μπουζούκια

Ο επιχειρηματίας, από την άλλη πλευρά, ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα με πουκάμισο και παντελόνι και στεκόταν δίπλα της χαμογελαστός κοιτώντας την τρυφερά. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε την ώρα που αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά με τους θαμώνες του μαγαζιού να έχουν στρίψει τα βλέμματά τους προς το μέρος τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος μπουζούκια

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος φιλί

Το πανάκριβο δώρο του επιχειρηματία για την γιορτή της καλής του

Την Παρασκευή 25/11, όμως, η διάσημη αθλήτρια είχε την ονομαστική της γιορτή και έτσι, από το προηγούμενο βράδυ βγήκαν με μεγάλη παρέα για να διασκεδάσουν.

Ο επιχειρηματίας, φυσικά, δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία από την έξοδό τους, κατά την οποία καθόντουσαν αγκαλιασμένοι, ενώ αργότερα εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ποιο είναι το δώρο που της έκανε.

Δημήτρης Φιντιρίκος Κατερίνα Δαλάκα

Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία είναι του οίκου Prada και κοστίζουν πάνω από 900 ευρώ. Η ίδια τα φόρεσε αμέσως και έσπευσε να ευχαριστήσει τον καλό της για την γενναιόδωρη πράξη του, η οποία, όπως φαίνεται, της χάρισε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο.

Δημήτρης Φιντιρίκος Κατερίνα Δαλάκα δώρο