«Εύχομαι το 2023 να είναι...» - Η επιθυμία της Σίσσυς Χρηστίδου για το νέο έτος 

Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για την φετινή χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εύχομαι το 2023 να είναι...» - Η επιθυμία της Σίσσυς Χρηστίδου για το νέο έτος 

Τελευταία εκπομπή για το 2022 ήταν η σημερινή 18/22 για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» μιας και η όμορφη παρέα θα κάνει ένα διάλειμμα για τις γιορτές και θα επιστρέψει στις 7 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής, η όμορφη παρουσιάστρια αφού πρώτα αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως σήμερα πρόκειται για την τελευταία εκπομπή του χρόνου, ανέφερε πως δεν θα επικεντρωθούν σε θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, όπως κάνουν, αλλά αντιθέτως θα είναι γιορτινή και ψυχαγωγική.

Κάποια στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος την ρώτησε ποιος της έκανε ποδαρικό πέρυσι στο σπίτι της για μία χρονιά που αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη για την ίδια αφού έχασε την μητέρα της. Όμως η ίδια αποκάλυψε πως αυτή που της έκανε ποδαρικό ήταν η βαφτιστήρα της, η Έιντα, τονίζοντας όμως πως δεν φταίει η μικρή που δεν της άφησε ωραία γεύση το 2022.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, σημειώθηκε και μια ένταση στην εκπομπή, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τοποθετείται προσωπικά στο θέμα των διαζευγμένων γονέων αλλά και την συνεπιμέλεια των παιδιών (δείτε εδώ όλα όσα είπε), με αφορμή μερικές δηλώσεις της Τζίνας Αλιμόνου (δείτε εδώ τι είπε).

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου για το νέο έτος

Στο τέλος λοιπόν, της σημερινής εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου ελαφρώς συγκινημένη, ευχαρίστησε το κοινό και φυσικά έδωσε τις δικές της ιδιαίτερες ευχές για τη νέα χρονιά.

«Να έχετε χαρούμενες γιορτές, να έχουμε μια καλή χρονιά, το 2023 να είναι απροβλημάτιστο, να έχει μία ροή, να είναι μια βαρετή χρονιά!», είπε χαρακτηριστικά και αποχαιρέτησε το κοινό αγκαλιά με τους συνεργάτες της.