«Ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη...» - Η Σοφία Χατζηπαντελή "έσπασε" την σιωπή της για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του GNTM

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη...» - Η Σοφία Χατζηπαντελή

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία πριν από λίγο καιρό χώρισε (δείτε εδώ γιατί), τόσο καιρό μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το GNTM. Πιο συγκεκριμένα, το μελαχρινό μοντέλο έκανε unfollow την ξανθιά παρουσιάστρια του ριάλιτι, φανερώνοντας πως κάτι την ενόχλησε στην συνεργασία τους και θέλησε να το δείξει με αυτόν τον τρόπο.

Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και έδωσε την δική της οπτική για το πρόβλημα, ενώ μίλησε και για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των οντισιόν που τις πέρασαν μαζί. Για την ίδια δεν υπάρχει κάτι σοβαρό που πρέπει να λυθεί, όμως η Σοφία Χατζηπαντελή λέει άλλα.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε έντονα σε διάφορες εκπομπές και έτσι ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές βρήκε την αφορμή να τις "κράξει".

Η αποκάλυψη της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM και την κόντρα με την Καγιά

Και η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε φέτος.

Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία.

Άρα δεν την έδιωξες εσύ μετά τις οντισιόν, όπως σε κατηγόρησαν.

Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

Γιατί σε έκανε unfollow μετά το τελευταίο γύρισμα;

Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram.

Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας;

Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα.

Αυτά ήταν τα λόγια της.

Το εκκεντρικό μοντέλο, λοιπόν, πραγματοποίησε ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις προάλλες και οι αποκαλύψεις που έκανε προβλήθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή Γειά σου.

Σε αυτό εξήγησε πως υπήρχαν λόγοι που ένιωσε αρκετά φοβισμένοι όσο κράτησαν τα γυρίσματα του σόου, αλλά και μετά από αυτό, ενώ τόνισε πως τα πρόσωπα που την έκαναν να αισθανθεί έτσι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην θέση που ήδη κατέχουν.

«Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά.