Με μαύρο μπούστο και παντελόνι καμπάνα δίπλα στον Mente Fuerte η Μαρία Σολωμού - "Τα έσπασαν" στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού είναι δύο από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες αρκετά, καθώς από τη μία είναι συνεχώς μαζί αλλά δεν παραδέχονται ότι έχουν σχέση, ενώ από την άλλη η δεύτερη δημιούργησε έναν "χαμό" λίγο πριν τα Madwalk 2022, αφού φώναξε σε δημοσιογράφο ο οποίος προσπαθούσε να την ρωτήσει για τα σχέδιά της.

Παρόλα αυτά, προσπαθούν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους, με τον τράπερ την Παρασκευή 16/12 να δημοσιεύει μία φωτογραφία του, κάτω από την οποία δημιουργήθηκε ένας διάλογος όλο νόημα ανάμεσά τους.

Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte στα μπουζούκια

«Γιατί πίσω από ένα επιτυχημένο άντρα… βρίσκεται μια σωστή προετοιμασία», έγραψε στην λεζάντα ο τράπερ, με την Μαρία Σολωμού να σχολιάζει: «Εγώ θέλω να μάθω το μυστικό της επιτυχίας ……», για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Μente Fuerte: Εσύ μάθε τη συνταγή για μουσακά και άσε τα μυστικά

Μαρία Σολωμού: Εγώ θα τη μάθω…. Εσύ θα το τραβήξεις tik tok ????

Mente Fuerte: Σουτ γυναίκα

undefined

undefined

Μάλιστα, ο ίδιος μετά την εμφάνισή τους στα Madwalk, δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους από τα παρασκήνια, με τους δυο τους να βρίσκονται σε μία πολύ όμορφη και τρυφερή στιγμή, η οποία "φούντωσε" τις φήμες για την σχέση τους ακόμη περισσότερο.

Εκείνη έχει βγάλει τα παπούτσια της και ακουμπάει τα πόδια της πάνω του, ενώ φοράει πλέον μόνο ένα πουκάμισο και το καλσόν της.

undefined

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να το "ρίξουν έξω" και ο φωτογραφικός φακός του youweekly τους εντόπισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζουν. Εκείνη είχε επιλέξει να φορέσει μία παντελόνα με σχέδιο φιδιού, ένα μαύρο μπούστο και ένα σακάκι από πάνω, ενώ επέλεξε σχετικά χαμηλά παπούτσια για να είναι άνετη.

Εκείνος, από την άλλη πλευρά, επέλεξε ένα πορτοκαλί ζιβάγκο, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, ενώ δεν έλειπε η αλυσίδα από τον λαιμό του και η μικρή του τσάντα γύρω από το στήθος του.

Σολωμού Mente Fuerte