Διπλή αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ανακοίνωσε το τέλος στον αέρα του "Γειά σου"

«Σου εύχομαι καλό δρόμο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διπλή αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ανακοίνωσε το τέλος στον αέρα του

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την αρχή, καθώς δεν κατάφερε να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμεί ο τηλεοπτικός σταθμός και η παραγωγή του. Πραγματοποιήθηκαν, λοιπόν, πολλές αλλαγές, προστέθηκαν πρόσωπα, άλλαξε ώρα προβολής, ωστόσο δεν είχε μεγάλη επιτυχία, γι' αυτό και δόθηκε τελεσίγραφο στην παρουσιάστρια.

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε», είχε αναφέρει, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της ίδια.

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», συνέχισε.

Τις τελευταίες ημέρες, μερικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως μιας που η εκπομπή θα "έκλεινε" για τις γιορτές, βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί ένα όλικο "ρεκτιφιέ", σύμφωνα με το οποίο θα αλλάξει και η θεματολογία, αλλά και κάποια από τα πρόσωπα του πάνελ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είχαν διαρρεύσει η Μαριλού Ρεπαπή συμφώνησε με την παραγωγή πως δεν ταιριάζει σε αυτό που θέλουν να κάνουν από την αρχή της νέας χρονιάς και γι' αυτό αποχωρεί. Την Κυριακή 18/12, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε αυτή την εκδοχή, καθώς την αποχαιρέτησε στον "αέρα", όπως και την Χριστιάνα Μπααξεβάνη.

«Καταλαβαίνετε ότι τελειώσαμε για φέτος; Από τον Σεπτέμβρη εδώ πέρασε κιόλας αυτή η χρονιά και ξεκινάμε ξανά στις 7 Ιανουαρίου με εκπλήξεις όμως», ξεκίνησε να λέει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Βασική έκπληξη θα είναι η νέα μας ώρα, από τις 12:00-14:00 το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Μαριλού Ρεπαπή και να της κάνω μια αγκαλιά, που ήταν μαζί μας μέχρι τώρα», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε, αγκαλιάζοντας τους συναδέλφους της: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστιάνα Μπαξεβάνη πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι καλό δρόμο, όλα τα καλά να σου ‘ρθουν μπροστά σου. Και να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά εδώ, τους συνεργάτες μου».