«Κάτι τέτοιες μέρες...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Έφυγε από την Αθηνά για το Σ/Κ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος να στόλισαν μαζί το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα, όμως δεν έμειναν για να το χαρούν. Αντιθέτως, έφυγαν ένα μικρό ταξιδάκι στο αγαπημένο νησί της καρδιάς τους, την Άνδρο, στην οποία διαθέτουν και ένα εξοχικό σπίτι.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους του νησιού και την δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την λεζάντα που την συνόδευσε να φανερώνει πόσο όμορφα περνάει και πόσο της αρέσει να πηγαίνει εκεί με τον καλό της, ακόμη και τον χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πάντα ιδανικές.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Κάτι τέτοιες μέρες στο νησί είναι όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της κάνει like και να σχολιάσει την ανάρτησή της.

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Το σπίτι της με τον Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου

Το σπίτι λοιπόν, φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος