Και σε αυτό μαζί! Η Ελένη Μενεγάκη στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο - Η τρυφερή εικόνα του ζευγαριού

Σπάνιο στιγμιότυπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, πως δεν ήθελε να στολίσει από νωρίς το δέντρο και το σπίτι της για τα Χριστούγεννα, διότι ο καιρός ήταν ακόμα πολύ καλός και ηλιόλουστος.

Τώρα, όμως, που "έπιασαν" τα κρύα και τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, η ίδια θέλησε να κάνει αυτό το βήμα και να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα του σπιτιού που ζει με όλη της την οικογένεια, καθώς και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο (δείτε εδώ ποιο είναι το μήνυμα που του στέλνει συνεχώς).

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη στολίζουν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, λοιπόν, εκείνη και ο καλός της κατέβασαν το δέντρο τους και άρχισαν να τοποθετούν τα στολίδια πάνω σε αυτό. Πρώτα, όμως, έπρεπε να βάλουν τα λαμπάκια τους και αυτό έκαναν μαζί. Ανέβηκαν ψηλά ψηλά στις καρέκλες και φώτισαν τον χώρο τους. Τα τρυφερά στιγμιότυπα τα μοιράστηκαν μέσα από το Instagram τους και οι εικόνες αυτές συγκέντρωσαν πληθώρα σχολίων.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος δέντρο
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Τι κάνει η πεθερά της παρουσιάστριας σε κάθε γιορτινό τραπέζι

Την Πέμπτη 15/12 η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα για την εκπομπή της στο πλατό του MEGA, Ελένη, ωστόσο την Παρασκευή 16/12 αποφάσισε να μη ντυθεί γιορτινά, αλλά να "πιάσει" τέτοιου είδους θέματα προς συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της.

Έτσι, λοιπόν, άρχισαν να συζητούν όλοι μαζί για τις πιο ωραίες αναμνήσεις που έχουν μέχρι τώρα για τα Χριστούγεννα και ύστερα από εκείνη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μίλησε για το Πάσχα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της και τα παιδιά της να κόβουν πολλές βασιλόπιτες, τονίζοντας πως η οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου κάθε φορά που κόβει την πίτα, κόβει και ένα κομμάτι για έναν άλλο λόγο πέρα από τα πρόσωπα που βρίσκονται εκεί (δείτε εδώ το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματέο στην κόρη της Ελένης Μενεγάκη).

«Το βλέπω από τον Μάκη και την οικογένειά του αυτό. Όταν κόβουμε πίτες, δεν κόβουμε μία, μία είναι για εμάς και τα παιδιά που υπάρχει και ο τσακωμός ποιος θα το κερδίσει (το φλουρί), η άλλη είναι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας κλπ, εκείνοι κόβουν πάντα και ένα κομμάτι για τη δουλειά. Εγώ αυτό δεν το ήξερα».