Θα περάσει στη μικρή Μαρίνα - Το συλλεκτικό δώρο που έκανε η Λιλίκα Παντζοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της

Μόλις βγήκε από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα περάσει στη μικρή Μαρίνα - Το συλλεκτικό δώρο που έκανε η Λιλίκα Παντζοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της

Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας άλλαξε σημαντικά τη ζωή της οικογένειας της Ελένης Μενεγάκη. Καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία όλων αλλά και το πιο «τσαχπίνικο» παιδί του σπιτιού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται με τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της, απίστευτες ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη της. Τα αδέρφια της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια την προσέχουν και την λατρεύουν καθώς μεταξύ άλλων είναι και οι νονοί της (δείτε εδώ το παράδοξο που έγινε στη βάφτισή της).

Μαρίνα Παντζοπούλου δώρο
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @elenimenegaki

Μεγάλη αδυναμία βέβαια της έχουν και από την οικογένεια του Ματέο, και ιδιαίτερα η γιαγιά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, μιας και είναι το μόνο εγγόνι που έχει από αυτόν τον γιό της (δείτε εδώ τον αδερφό του Ματεό). Έτσι, λίγο μετά τη γέννησή της, η Λιλίκα Παντζοπούλου θέλησε να δώσει στην Ελένη Μενεγάκη ένα δώρο για την κόρη της, το οποίο θα έχει μαζί της σε όλη της τη ζωή.

Το ξεχωριστό δώρο της Λιλίκας Παντζοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα

Από τα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη γέννα της, αυτό που ξεχώρισε ήταν το κόσμημα-γούρι, που έκανε δώρο η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου στη μικρή. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: NDP & Instagram @elenimenegaki

Ο λόγος που την βάφτισαν Μαρίνα, Παντζόπουλος και Μενεγάκη

Η Ελένη ήθελε όπως γράφεται και τα ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα ‘ρ’ και ‘α’, να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές. Το ίδιο ακριβώς λοιπόν, είχε κάνει όταν διάλεγε όνομα για τη Βαλέρια αλλά και για τη Λάουρα. Με την ίδια λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα.

Επίσης λεγόταν πως λόγω του ότι η Ελένη Μενεγάκη έμαθε από τον γυναικολόγο της πως είναι έγκυος ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου, πήρε την απόφαση αυτή.

Επίσης, μια θεωρία, θέλει το όνομα Μαρίνα να κρύβει από πίσω του μια ιστορία. Η Ελένη έμαθε τότε μια πολύ συγκινητική ιστορία για τη γιαγιά του Ματέο που την έλεγαν Μαρίνα και είχε μια πολύ δυνατή αγάπη με τον παππού του. Όταν εκείνος πέθανε στα βαθιά γεράματα η γιαγιά Μαρίνα τον ακολούθησε μετά από 7 μέρες μόνο, από τη στεναχώρια της.

Η γιαγιά Μαρίνα, σύμφωνα με όσα λένε τα εγγόνια της, ήταν δοτική, ευγενική, μια όμορφη επιβλητική φιγούρα, με έναν καλό λόγο για όλους και πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε και έζησε στο πλάι του όλη της τη ζωή.

Ο λόγος που την βάφτισαν Μαρίνα, Παντζόπουλος και Μενεγάκη