Δεν το περίμενε κανείς αυτό - Ο λόγος που δεν έχει στολίσει ακόμα η Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει στο σπίτι της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν το περίμενε κανείς αυτό - Ο λόγος που δεν έχει στολίσει ακόμα η Ελένη Μενεγάκη

Περίπου ένας μήνας μένει για τα Χριστούγεννα και πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και τους στολισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος στόλισε μαζί με όλη του την οικογένεια το πελώριο δέντρο του, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Την Παρασκευή 18/11 ανακοίνωσε, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, πως δεν έχει μπει ακόμα σε αυτή τη διαδικασία και δεν έχει κατεβάσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε ότι θα ακούσει.

Γιατί δεν έχει στολίσει ακόμα η Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ αν δεν κρυώσει ο καιρός… Κάθε βδομάδα λέω θα στολίσω δέντρο και ούτε αυτή τη βδομάδα στολίζω. Εγώ το έχω βάλει στο μυαλό μου κάθε χρόνο, που ούτως ή άλλως το κάνω. Για την Αθήνα μιλάω. Ο καιρός δεν έχει χαλάσει. Τις προηγούμενες χρονιές γύρω στις 20 Νοεμβρίου είχε έντονο καιρό. Δηλαδή θυμάμαι ότι ένα τζάκι στο στόλισμα του δέντρου το ανάβαμε. Είναι αλλιώτικος ο καιρός φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τι συμβαίνει με την υγεία της παρουσιάστριας

Τις προάλλες κορόιδευε τον συνεργάτη της για την ηλικία του, ωστόσο όσο μεγαλώνει και εκείνη αποκτά περισσότερες φοβίες και ανάμεσα σε αυτές είναι και η κατάσταση της υγείας της. Την Τετάρτη 16/11, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, πριν βρεθεί στην εκπομπή της, "Ελένη", βρέθηκε σε διαγνωστικό κέντρο και έκανε εξετάσεις.

Το εκμυστηρεύτηκε στους συναδέλφους της στον "αέρα", λοιπόν, και εξήγησε για ποιο λόγο ακριβώς θέλησε να κάνει έναν έλεγχο αυτή τη φορά.

«Από τη μία η γρίπη σε όλες τις μορφές, από την άλλη η άλλη με τις φωνές και είχα πάει να κάνω μία γενική εξέταση αίματος… για να βλέπουμε κι εμείς τι γίνεται… γιατί εμείς λέμε ότι είμαστε θηρία αλλά ο οργανισμός μας τι λέει… και μου είπε εκεί ο γιατρός που μου πήρε το αίμα ότι γίνεται χαμός φέτος με τις ιώσεις και τον ρωτούσα αυτό με τις φωνές, επειδή έβλεπα τον Κανάκη να παρουσιάζει εκπομπή χωρίς φωνή και είπα "μπράβο του που είναι εκεί και είναι μάχιμος" αλλά το είδα και αλλού…», είπε χαρακτηριστικά.