Χριστουγεννιάτικη όαση: Ψηλό, με χρωματιστά λαμπάκια και όλων των ειδών τα στολίδια - Ο Γιάννης Πλούταρχος στόλισε το δέντρο με τα παιδιά του

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλος ο κόσμος έχει αρχίσει να στολίζει σιγά σιγά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του (δείτε εδώ το βγαλμένο από ταινία σπίτι του), αλλά και ο Γιάννης Βαρδής με την δική του (δείτε εδώ το δέντρο τους).

Έτσι, λοιπόν, και ο Γιάννης Πλούταρχος με την σειρά του, κατέβασε όλα τα στολίδια και το δέντρο, φώναξε όλη του την οικογένεια και άρχισαν όλοι μαζί να κάνουν το σπίτι τους μία Χριστουγεννιάτικη όαση.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Γιάννη Πλούταρχου

Ψηλό, με χρωματιστά φωτάκια και όλων των ειδών τα "μπιχλιμπίδια". Αυτό είναι το αποτέλεσμα που δημιούργησε ο ίδιος με τα παιδιά του και την σύζυγό του.

Γιάννης Πλούταρχος δέντρο

Γιάννης Πλούταρχος Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ποια είναι η επί 20 χρόνια σύζυγος του τραγουδιστή

Ο Γιάννης Πλούταρχος, γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό. Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζάκι στον Κορυδαλλό. Μέχρι σήμερα έχει σημειώσει μία από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μάλιστα, τα λαμπρά βήματά του στο χώρο του τραγουδιού ακολουθεί πιστά και ο μεγαλύτερος γιός του, Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια και έχει δημιουργήσει το δικό του φαν κλαμπ, ενώ η φωνή του θυμίζει πολύ αυτή του μπαμπά του (δείτε εδώ με ποια καλλονή φημολογείται ότι έχει σχέση). Μάλιστα, μαζί με την κόρη του και τον γιό του, ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποιεί συναυλίες ανά την Ελλάδα όλο το καλοκαίρι.

Ο αγαπημένο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχει αποκτήσει 5 παιδιά μαζί με την σύζυγό του, Μαρία Κακοσαίου. Οι δυο τους μετρούν πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και κάθε φορά που ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για εκείνη, στάζει «μέλι».

Γιάννης Πλούταρχος σύζυγος

«Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς», είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του.

«Ως οικογενειάρχης, τουλάχιστον, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Νομίζω ότι τα ‘χω καταφέρει καλά. Τώρα, πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί έχω ακόμα μικρά παιδιά, θα το δείξει η πορεία της ζωής, όταν θα έρθει η ώρα να κάνω τον απολογισμό», κατέληξε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP