Νέος έρωτας για τον Γιώργο Κακοσαίο - Η γνωστή καλλονή με την οποία εθεάθησαν σε εστιατόριο

Δεν κρυβόταν η χημεία τους...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέος έρωτας για τον Γιώργο Κακοσαίο - Η γνωστή καλλονή με την οποία εθεάθησαν σε εστιατόριο

Ερωτευμένος φαίνεται να είναι αυτή την περίοδο στη ζωή του ο Γιώργος Κακοσαίος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μια πολύ γνωστή καλλονή φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά. Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί με φίλους να δειπνούν σε εστιατόριο και οι φήμες πήραν φωτιά, αφού φαίνεται να είχαν πολύ καλή χημεία. Αν κρίνουμε μάλιστα και από την κοπέλα που φημολογείται ότι είχαν σχέση πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει αδυναμία στις ξανθιές.

Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσαν να του χρεώσουν σχέση με την κούκλα κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαίδη. Τα παιδιά είναι γνωστό ότι κάνουν παρέα και είχαν έρθει κοντά, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά της Μελίνας σε εκπομπή που βρέθηκε με τον Πλούταρχο απάντησε για το φημολογούμενο ειδύλλιο των παιδιών τους.

Ποια είναι η ξανθιά καλλονή που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Κακοσαίου;

Πρόκειται λοιπόν για την εντυπωσιακή Τέα Πρέλεβιτς, αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς. Υπενθυμίζεται πως η Τέα στα 26 της είχε παντρευτεί με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο παρά τα πολλά χρόνια σχέσης και την χημεία, ο γάμος κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, αφού το πάθος έσβησε και έτσι οι δυο τους χώρισαν, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Η Τέα Πρέλεβιτς φημολογείται ότι είναι η καλλονή που έχει σχέση με τον Γιώργο Κακοσαίο

Πρόσφατα μάλιστα έκανε και κατάψυξη ωαρίων

Η Τέα Πρέλεβιτς αποτελεί και εκείνη με τη σειρά της μια από τις πολλές γυναίκες, η οποία αποφάσισε μετά τον χωρισμό από τον γάμο, που είχε κάνει να προβεί στη διαδικασία κατάψυξης ωραρίων, διασφαλίζοντας έτσι μια μελλοντική εγκυμοσύνη.

Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη για την επιλογή της αυτή και δεν τη μετανιώνει ούτε μετά τις παρενέργειες, που αισθάνθηκε στο σώμα της και αυτό αποδεικνύεται από την πολύ τρυφερή ανάρτηση, που έκανε την Τετάρτη 27/7 στο προφίλ της στο instagram υποστηρίζοντας δημόσια την όλη διαδικασία.

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Τέα Πρέλεβιτς