Με άλλη παρέα στο πλευρό του - "Το έκαψε" ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

Δεν ήταν γνωστό πως είναι φίλοι...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους οι δυο τους δεν σταμάτησαν τις κοινές εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα social media τους.

Όλο το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί, με την τραγουδίστρια να ακολουθεί τον καλό της στην περιοδεία του για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, ενώ τώρα που εκείνη τραγουδά κάθε Σαββατοκύριακο σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες, εκείνος βρίσκεται εκεί κάθε φορά για να της δείξει την στήριξή του και να περάσει καλά (δείτε εδώ το "καυτό" του τσιφτετέλι κάτω από την πίστα).

Έτσι, λοιπόν, και αυτό το Σάββατο 17/12, ο ίδιος εντοπίστηκε ξανά εκεί από τον φωτογραφικό φακό του youweekly, ωστόσο δεν ήταν μόνος του. Στο πλευρό του υπήρχε μία νέα παρουσία, που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την σχέση τους, όμως φαίνεται πως ο ηθοποιός έχει δίπλα του έναν πολύ καλό του φίλο.

Η νέα παρέα του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή

Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με εκείνον και "το έκαψαν" μαζί. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τραγούδησε μαζί με τον frontman των Μελισσών και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Βασίλης Μπισμπίκης Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος Χρήστος Μάστορας

Τις προάλλες ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε, φυσικά, ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεό του με την τραγουδίστρια από την ώρα που τον πλησίασε και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να του αφιερώσει ένα τραγούδι. Μάλιστα, όταν τελείωσε, τον έπιασε και του έδωσε ένα μεγάλο φιλί στο στόμα, ενώ βρισκόταν ακόμα πάνω στη σκηνή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το μαγαζί την αποθέωσε.