«Θέλουν να μου δώσουν χρήματα για να τους στείλω τις πατούσες μου»

Πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλουν να μου δώσουν χρήματα για να τους στείλω τις πατούσες μου»

Πολλές φορές ακούμε διάφορα περίεργα πράγματα μέσα από τις συνεντεύξεις των διασήμων στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα ότι μερικοί πιστεύουν στους εξωγήινους. Το Σάββατο 17/12 πραγματοποιήθηκε άλλη μία δήλωση στον αέρα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου, η οποία τους παραξένεψε όλους.

Καλεσμένη τους ήταν μία από τις πρώην παίκτριες του Survivor, η οποία πέρα από το αν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του παιχνιδιού (δείτε εδώ τους 28 που υπέγραψαν), απάντησε και για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. Τα λόγια της, όμως, δεν ήταν αυτά που θα περίμενε κανείς, γι' αυτό και οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι.

Σε ποια πρώην παίκτρια του Survivor ζητούν να τους στέλνει φωτογραφίες με τις παρούσες της επί πληρωμή;

Ο λόγος για την Σοφιάνα Αβραμάκη, την μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και η οποία σίγουρα άφησε το στίγμα της: «Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται. Άκουσα για παίκτες που και ζήτησαν και εν τέλει συμφώνησαν για περισσότερα χρήματα από τις 5.000. Θεωρώ πως θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθούν διαφορετικά ποσά στην πορεία του παιχνιδιού» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε σχετικά με τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media: «Μου στέλνουν να μου δώσουν χρήματα για να κάνουμε κάτι σεξουαλικό ή να τους στείλω τις πατούσες μου και να μου βάλουν λεφτά σε λογαριασμό. Κάτι τέτοια περίεργα».