«Στον πιο γλυκό μπαμπά του κόσμου» - "Έλιωσε" το Instagram με τις ευχές του Παντελή Τουτουντζή για τα γενέθλια του συντρόφου του

Η πιο γλυκιά φωτογραφία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι πολύ γνωστός για την δουλειά του ως make up artist, καθώς τον είδαμε και στο GNTM τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στο Super Makeover το οποίο παρουσίαζε η Δούκισσα Νομικού. Ο ίδιος, μάλιστα, είναι πολύ καλός φίλος, πέρα από συνεργάτης, με την Ελένη Φουρέιρα και πρόσφατα έκανε μερικές δηλώσεις για το μωρό που περιμένει.

Αυτή την περίοδο βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς αφού φαίνεται πως έχει κανονίσει τα επαγγελματικά του (δείτε εδώ τι σχεδιάζει στην τηλεόραση), στο σπίτι του περνά τέλεια με τον σύντροφό του και την οικογένειά που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Οι τρυφερές ευχές του Παντελή Τουτουντζή για τα γενέθλια του καλού του

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου», είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του για τον καλό του.

Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, εκείνος είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του μαζί με το μωρό τους, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό μπαμπά του κόσμου. Σε λατρεύουμε», έγραψε χαρακτηριστικά και φίλοι και γνωστοί έσπευσαν του ευχηθούν τα καλύτερα.

Παντελής Τουτουντζής σύζυγος

Τις προάλλες στόλισαν και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους, το οποίο είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Είναι πολύ ψηλό και στολισμένο με χρυσές και λευκές μπάλες.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία με το γιο του και την κόρη του να βάζουν τα στολίδια.

«Ευχόμαστε μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα του με τους διαδικτυακούς του φίλους να εύχονται με τα πιο όμορφα λόγια.

Παντελής Τουτουντζής παιδιά

Παντελής Τουτουντζής σπίτι