«Δε μαρτυράμε...» - Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου μετά την αποχώρησή της από το J2US

Έφυγε λίγο πριν τον τελικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είδαμε να συμβαίνουν στο επεισόδιο του Σαββάτου 17/12 στο Just the 2 of us στον Alpha με τα ζευγάρια να τα δίνουν όλα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του show (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς). Όπως συμβαίνει σε κάθε live έτσι και στο συγκεκριμένο είδαμε μία αποχώρηση, με την Άντζελα Δημητρίου και τον Παύλο Σταματόπουλο να αποχαιρετούν το κοινό τους και φυσικά την παραγωγή, που πέρασαν τόσο διάστημα παρέα.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι οποίες προβλήθηκαν από την εκπομπή Open weekend με την Άντζελα να εκφράζει τα πρώτα της συναισθήματα.

Κάποιοι θα έλεγαν, πως έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αλλά το ζευγάρι δεν το είδε έτσι και αυτό φάνηκε από όσα ανέφεραν, δίνοντας μάλιστα τέλος στις φήμες σχετικά με την κόντρα, που υπάρχει στον αέρα με την Καίτη Γαρμπή με την τελευταία από τη μεριά της να έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξη:

«Είναι πάρα πολύ ωραία. Αγαπώ τους φίλους μου που κάθονται δίπλα μου, αγαπώ τον Κοκλώνη, αγαπώ τους διαγωνιζόμενους. Είναι όλο ένα πάρτι και πραγματικά περνάω καλά. Αλλιώς το περίμενα κι αλλιώς μου βγήκε. Καλό μου βγήκε. Φανταζόμουν ότι θα βαρεθώ τόσες ώρες. Φεύγω αλλά θα ‘θελα να καθίσω κι άλλο να δω στο τέλος τι θα γίνει. Βέβαια, με περιμένουν τα καλύτερα τώρα με τον Ρέμο».

Η πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου μετά την αποχώρησή της από το J2US

«Καθόλου δε στεναχωρηθήκαμε που αποχωρήσαμε. Γιατί να στενοχωρηθούμε; Είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν κυκλοφορεί κανένα σχόλιο, με την Καίτη είμαστε πάρα πολύ καλά. Την αγαπάω πολύ, με αγαπάει κι αυτή επίσης. Επίσης και την αδερφή της, γιατί δε θέλουμε να ζούμε με τις ίντριγκες. Και εδώ υπάρχει ένας χώρος στον οποίο υπάρχει αγάπη. Μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα. Θα μας δείτε και στον τελικό, αλλά δε μαρτυράμε τι τραγούδι θα πούμε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.