«Χάθηκε στην δίνη της δημοσιότητας» - "Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς για τον Άγγελο Μπράτη

Όλα όσα αποκάλυψε για το My Style Rocks

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Χάθηκε στην δίνη της δημοσιότητας» -

Το πρωί της Κυριακής (19/12) στην τηλεοπτική εκπομπή του «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, που πριν από λίγες μέρες είχε εξομολογηθεί ιστορίες από την φυλακή (δείτε εδώ τι είπε) αναφέρθηκε στο My Style Rocks, την συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τον Άγγελο Μπράτη.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε διάφορα σχετικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Αλέξη Παππά, που έχει δημιουργηθεί μια κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών, σχετικά με την ξαφνική αποχώρηση του δεύτερου από θεατρική παράσταση (δείτε εδώ τον λόγο της αποχώρησης).

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τον Άγγελο Μπράτη και όχι μόνο

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Open Weekend για το νέο κύκλο του My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Άγγελο Μπράτη. Έκανε λόγο για τα πρώτα βήματα του σχεδιαστή μόδας και σχέση που έχει με την πρώην παρουσιάστρια του My Style Rocks.

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας. Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανένα. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Κατερίνα Καραβάτου είπε ότι το θέμα παρουσιάστριας δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο όσο της κριτικής επιτροπής και των παικτών είτε είναι γυναίκες, είτε είναι άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Το θέμα της παρουσιάστριας δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο των κριτών και των παικτών» και συνέχισε σε ερώτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την θέλαμε ξανά. Της είχα πει να κάναμε τα γυρίσματα ως έγκυος, αλλά έγινε αυτή η παρεξήγηση και ξενέρωσε εντελώς και δεν ήθελε. Στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε. Θα της είπε ο άντρας της τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά. Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε. Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας. Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στη ζωή της στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό».