«Κόμπλεξ; Υπάρχουν και άνθρωποι που λέγονται...» - Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τον Δημήτρη Παπανώτα

Δεν ντράπηκε καθόλου

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Κόμπλεξ; Υπάρχουν και άνθρωποι που λέγονται...» - Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τον Δημήτρη Παπανώτα

Το βράδυ της Κυριακής (19/12) στην τηλεοπτική εκπομπή της prime time «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για τον Δημήτρη Παπανώτα και όχι μόνο.

Κατα την διάρκεια ενός παιχνιδιού της εκπομπής του Open, η ηθοποιός δεν ντράπηκε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να δώσει απαντήσεις στα όσα ακούγονται για αυτήν και τον φημολογούμενο σύντροφο της, Mente Fuerte (δείτε εδώ τι λένε).

Η αποκρουστική απάντηση της Μαρίας Σολωμού προς τον Δημήτρη Παπανώτα

«Δάγκωσε τη γλώσσα σου» έπαιξε η Μαρία Σολωμού με τον Θέμη Γεωργαντά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του After Dark τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN. Μέσα στα πρόσωπα που κλήθηκε να σχολιάσει η γνωστή ηθοποιός ήταν και εκείνο του Δημήτρη Παπανώτα, για τον οποίο και παραδέχθηκε πως μάλλον την αντιπαθεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Για αυτό και θέλησε να τοποθετηθεί με τρόπο ιδιαιτέρως αιχμηρό!

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε καταλαβαίνει ότι ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν την συμπαθεί, χωρίς βέβαια να γνωρίζει τον λόγο. Ακόμη, είπε ότι οι πράξεις του δεν επιρεάζουν την ζωή της πουθενά και γενικότερα δεν την απασχολεί το τι λένε οι υπόλοιποι για αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και podcaster είπε χαρακτηριστικά: «Τι να πω για αυτή την προσωπικότητα; Ξέρω ποιος είναι. Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που ένας άνθρωπος μπορεί να σε αντιπαθεί βαθύτατα ο οποίος όμως δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα ήταν καλό να πάει κάπου; Μια φορά μόνο έχω πάει καλεσμένη στην εκπομπή, γιατί γνωρίζω την Σταματίνα αρκετά χρόνια πίσω, αλλά νομίζω ότι με προσπέρασε ή φρόντισε να λείπει την ώρα που ήταν η συνέντευξη μου».

«Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιον δικό του λόγο. Ε, ας τον λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι και καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματα μας και να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο» κατέληξε η Μαρία Σολωμού στην απάντηση της.