«Σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''ξεσκεπάζει'' την αποχή της Μαλέσκου από την τηλεόραση

«Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''ξεσκεπάζει'' την αποχή της Μαλέσκου από την τηλεόραση

Με μία νέα συνέντευξη είδαμε και ακούσαμε μετά από καιρό την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έχει απουσιάσει με τη θέλησή της από τα τηλεοπτικά μετά από δύο χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Η ίδια μίλησε πολύ ανοιχτά τόσο για όσα έζησε μέσα από τη συμμετοχή της στο Love it όσο και για το διάστημα, που τη βλέπουμε μέσα από τα social media να έχει καταπιαστεί με άλλες ασχολίες (δείτε εδώ τη συγκλονιστική της συνέντευξη μετά τη αποχή της).

Προφανώς και όσα παραχώρησε η Μαλέσκου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 19/12 είδαμε στο Happy Day του Alpha τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει αποκαλύψεις, για συνεργάτες που ''πήρε'' η Ιωάννα από το Happy Day.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το επαγγελματικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε Happy Day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Που τότε ο ΣΚΑΙ τη χτύπησε τη μισή μας ομάδα με πολλά χρήματα. Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει.

Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ καλή ομάδα. Εμένα δηλαδή μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει η Ιωάννα. Απλά όταν άρχισε η Ιωάννα να μη φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα, ίσως προσπάθησαν να της επιβάλλουν κάποια πράγματα στη σκαλέτα, στη ροή. Αυτό ίσως να εννοεί. Αλλά σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα. Επαγγελματίες με πολύ καλές περγαμηνές. Δηλαδή Ιωάννα σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να πει ότι της αρέσει να αιωρείται ότι έχει προτάσεις», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.