Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αποχώρησε άρον άρον από το πλατό του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αποχώρησε άρον άρον από το πλατό του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Ένα αστείο που έγινε σχετικά με τον Κώστα Φραγκολιά, στάθηκε η αφορμή για να νιώσει αμήχανα και να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό και να πάει πίσω από τις κάμερες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη και του ζητούσε να γυρίσει πίσω.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκαν... οι τρίχες στα πόδια του. Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας έλεγε πως έχει μόνο δυο τρίχες διάσπαρτες στα πόδια του και μέχρι και το κοντρόλ τον κορόιδεψε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πήγε κοντά του για να σχολιάσουν χιουμοριστικά το γεγονός, τον έκανε να αποχωρήσει για πλάκα πίσω από τις κάμερες, αλλά λίγο αργότερα να επιστρέψει και να κάτσει στη θέση της.

Τα σχόλια του Φραγκολιά για τη θέση της Τσιμτσιλή

Λίγο αργότερα και αφού η πλάκα για τις τρίχες τους τελείωσε, ξεκίνησαν τα σχόλια για τα φώτα που έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μα πέφτουν στη θέση της.

«Σου πάει η θέση» του είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει «τι εννοείται, συγγνώμη συγγνώμη; Υπονοείται ότι έχει άλλα φώτα εκεί; Εξίσου κουκλάρα βγαίνω και σε αυτή η θέση».

«Έχει άλλα φώτα εδώ είναι η αλήθεια. Κοίτα εδώ πως είμαι... φτου μου. 20 χρονών», της απάντησε με χιούμορ ο Κώστας Φραγκολιάς (ποιες είναι οι πραγματικέ του σχέσεις με τον Παπανώτα πίσω από τις κάμερες).

Να σημειωθεί πως πολλές φορές ο Κώστας Φραγκολιάς έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση, όπως για παράδειγμα όταν δεν γνώριζε πως ήταν ανοιχτό το μικρόφωνό του και όταν όλο το στούντιο άρχισε να χορεύει, εκείνος αναφώνησε «του μαδο@@@». Κανένας δεν το σχολίασε νωρίτερα, όμως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην το δει.