Ποια γνωστή παίκτρια του Survivor θα ήθελε ο Τάκης Καραγκούνιας να προσεγγίσει ερωτικά; - Δεν θα σας πάει στο μυαλό

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ποια γνωστή παίκτρια του Survivor θα ήθελε ο Τάκης Καραγκούνιας να προσεγγίσει ερωτικά; - Δεν θα σας πάει στο μυαλό

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) στην τηλεοπτική σειρά «Γειά σου» και την Μαρία Μπακοδήμου προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης σχετικά με το εάν θέλει να βρίσκεται στον νέο κύκλο (δείτε εδώ τι είπε) μίλησε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας εκτός από τα βέλη που "έριξε", αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, καθώς επίσης ανέφερε το όνομα της γυναίκας που θα ήθελε να "γνωρίσει" καλύτερα.

Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για την προσωπική του ζωή

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα και αναφέρθηκε στο All-Star Survivor, τον έρωτα που δεν αποκλείει να βρει στο παιχνίδι, ενώ ρίχνει τα βέλη του τόσο στον Λάμπρο Κωνσταντάρα όσο και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ακόμη, ο ίδιος έκανε λόγο για την γυναίκα που θα ήθελε στο μέλλον, κάποια στιγμή να προσεγγίσει ερωτικά.

Ο λόγος για την... Ελευθερία Ελευθερίου!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, είπε οτι το τηλεοπτικό κοινό δεν είδε τον πραγματικό Τάκη Καραγκούνια, βέβαια έκανε λόγο για κάποια σχόλια και γεγονότα που έχουν γίνει στο παρελθόν και μετανιώνει πλέον για όλα αυτά.

«Είχε γίνει μία συζήτηση για το Survivor το καλοκαίρι, δεν το κρύβω. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, θα ήθελα να είμαι εκεί» παραδέχεται ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Ο κόσμος δεν είδε τον πραγματικό Τάκη Καραγκούνια. Σίγουρα έχω κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνω. Φταίω κι εγώ που έπεσα στην παγίδα κάποιων και νευρίαζα. Αυτό με έχει χαρακτηρίσει, ότι δημιουργώ εντάσεις, κι είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Έφερνα νίκες. Έκανα και το ριάλιτι, δεν τρέχει τίποτα» σχολιάζει στη συνέχεια.

Πιστεύει ότι μπορεί να συναντήσει τον έρωτα μέσα από το Survivor; «Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας. Υπάρχουν κοπέλες που θα μπουν που είναι πολύ όμορφες και δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Η Ελευθερία (Ελευθερίου) είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Τη γούσταρα και σαν χαρακτήρα και σαν παίκτρια, γιατί ήταν αληθινή, έβγαλε αλήθειες η Ελευθερία. Ποτέ δεν ξέρεις, πάμε για έναν άλλο σκοπό. Είμαι και λίγο παλαιών αρχών εγώ στις απόψεις μου για τις γυναίκες» εξομολογείται ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Τάκης Καραγκούνιας ρίχνει τα βέλη του στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Λάμπρο, λες πολλά για μένα. Πρέπει να γνωρίζει κάποιους ανθρώπους πρώτα και μετά να εκφέρει άποψη, όχι ότι ακούει απ’ τους γύρω του. Μην ακούς αυτούς που θες να ακούσεις» αναφέρει, ενώ κατακεραυνώνει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, επιστρέφοντάς της τον χαρακτηρισμό «αδιάφορη».