Δικηγόρος Φιλιππίδη: Ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 2ης καταγγέλλουσας - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Αποκάλυψε την ημερομηνία της απολογίας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δικηγόρος Φιλιππίδη: Ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 2ης καταγγέλλουσας - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Πριν μπει στην δικαστική αίθουσα η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία αναφέρθηκε στο πως θα κινηθεί η ίδια και ο πελάτης της τις επόμενες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ποια είναι η μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει υπέρ του ηθοποιού, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ποια είναι τα αιτήματα που έχουν πραγματοποιήσει, τα οποία θα είναι καθοριστικά για την απόφαση του συμβουλίου.

Μίλησε, μάλιστα, και για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει βελτιωθεί αρκετά σύμφωνα με την ίδια και αποκάλυψε ποια είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα απολογηθεί για πρώτη φορά ο ίδιος.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη πριν την σημερινή (19/12) δίκη

«Είναι η τελευταία συνεδρίαση όπου θα εξεταστεί μάρτυρας η κυρία Πρωτογεράκη. Υπάρχει ανάγνωση κάποιων εγγράφων τα οποία έχουμε ζητήσει και κάποια αιτήματα τα οποία θα προτείνει η κυρία Εισαγγελέας και θα αποφασίσει το δικαστήριο αν τελικά θα ικανοποιηθούν ή όχι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε σχετικά με το ποια είναι τα αιτήματα: «Είναι η εξέταση κάποιων τηλεφωνικών συσκευών της δεύτερης καταγγέλλουσας και κάποια άλλα θέματα τα οποία εμείς ζητήσαμε να αναγνωστούν κάποια έγγραφα παραπάνω».

«Όλοι οι μάρτυρες είναι σημαντικοί. Δεν υπάρχουν μάρτυρες δύο ταχυτήτων, άλλωστε ο μηχανισμός του δικαστηρίου του αποδεικτικού υλικού είναι πάντοτε συνδυαστικός. Όλα διαβάζονται και αξιολογούνται συνδυαστικά. Η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι μάρτυρας υπερασπίσεως και δέχθηκε να έρθει να καταθέσει στο δικαστήριο. Νομίζω είχαν προηγηθεί και τηλεοπτικές συνεντεύξεις της κυρίας Πρωτογεράκη, δεν ήταν έκπληξη η παρουσία της στο δικαστήριο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Ο κύριος Φιλιππίδης θα απολογηθεί τον Ιανουάριο, θα είναι παρών και θα απολογηθεί. Ήδη η υγεία του έχει βελτιωθεί. Δεν έχει αποκατασταθεί, αλλά έχει βελτιωθεί».

«Το δικαστήριο έχει δώσει δικασίμους για όλο τον Ιανουάριο. Η πρώτη δικάσιμος είναι 9 Ιανουαρίου», κατέληξε.

Η ίδια η μάρτυρας, λοιπόν, εντοπίστηκε από τις κάμερες της ίδιας εκπομπής πριν μπει στην δικαστική αίθουσα και παραχώρησε μερικές δηλώσεις για τον φίλο της.

«Να καταθέσω πρώτα; Μπορώ; Τον ξέρω από μικρό παιδί, από 20 χρονών. Όλα αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε στη συνέχεια εκείνη.