«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ένας σαν κι...» - Η από καρδιάς αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ένας σαν κι...» - Η από καρδιάς αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το βράδυ του Σαββάτου (17/12) βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Fishy», η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή συγγραφέας και ηθοποιός που πρόφατα είδαμε ότι έχει παρόμοιες στυλιστικές ιδέες με την Κέιτ Μιντλετον (δείτε εδώ φωτογραφίες), έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στον παρουσιαστή του mega.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν από την αρχή ξεκάθαρος , σχετικά με την προσωπική της ζωή και ότι δενθα την ρωτούσε παραπάνω πράγματα. Η Μιμή Ντενίση, όμως δεν είχε κάποιο πρόβλημα να απαντήσει.

Οι αποκαλύψεις την Μιμής Ντενίση για αυτήν και την προσωπική της ζωή

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Fishy υποδέχτηκε τη Μιμή Ντενίση, όπου και δεν δίστασε να περάσει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε από την αρχή της συνέντευξης πως δεν θέλει να αναφερθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις της προσωπικής της ζωής, ωστόσο θέλησε να μάθει για το πώς χαρακτηρίζει η Μιμή Ντενίση τον ιδανικό άνδρα στο πλευρό της. Ακολούθησε ένας διάλογος με την ατάκα που εξέπληξε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

– Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για εσένα;

– Ένας σαν κι εσένα!

– Σταμάτα τώρα, έχω φάει και τον τραχανά βρε Μιμή, οκ το δέχομαι φυσικά.

Και στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση αιτιολόγησε την απάντησή της λέγοντας ότι ο ηθοποιός έχει ωραία χαρακτηριστικά και γενικά η εικόνα που βγάζει είναι αρκετά σωστή, για τα δικά της φυσικά, δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίη είπε: «Θα πω τα χαρακτηριστικά που έχεις εσύ και είναι ωραία σε κάποιον άνδρα. Να είναι λίγο παλαιού τύπου άνδρας, να την φροντίζει τη γυναίκα να την προστατεύει. Γιατί την ξέρεις την καραμέλα: “Καλά εσύ είσαι πολύ δυνατή, δεν έχεις ανάγκη από κανέναν”. Δεν είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι ισχύει για καμία γυναίκα.

Η γυναίκα εκ φύσεως, θέλει να την προσέξει ο άνδρας, θέλει να της κάνει μία κίνηση παραπάνω. Είτε της γράψει ένα σημείωμα, είτε της ανοίξει μία πόρτα. Αν την τρομάξει κάτι να την καθησυχάσει, το θέλει αυτό μία γυναίκα», είπε η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στο Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.