«Όπως η Μαρίνα Πατούλη εγώ ποτέ δεν θα...» - Το "καρφί" της Καρλάκη μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Χολέβα

Έριξε και πάλι το φαρμάκι της....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όπως η Μαρίνα Πατούλη εγώ ποτέ δεν θα...» - Το

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Βλάση Χολέβα να έχει χωρίσει με την Μαρίνα Πατούλη και να είναι σε σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια, μετά από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό η τραγουδίστρια αυτή είναι η Μαρία Καρλάκη. Μετά την είδηση αυτή, ξεκίνησε μια νέα κόντρα στην τηλεόραση.

«Μου τη σύστησε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη. Την γνώρισα για 5 λεπτά, άντε 10, 7, δεν ήμουν και με το ρολοϊ, συστηθήκαμε, μιλήσαμε για τη δουλειά και αυτό τίποτε άλλο. Μίλησα με την Μαρία Καρλάκη, της είπα είναι δυνατόν, μιλήσαμε 5 λεπτά και δημιουργείται αυτό το θέμα και της λέω σε παρακαλώ πολύ λήξτο, δεν έχουμε καμία επαφή, δεν έχουμε τίποτα, είπα από που κι ως που. Μετά βγήκε και έλεγε διάφορα, κάτι περίεργα, ότι δεν προλαβαίναμε, ότι ούτε εγώ δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ειπώθηκαν τέτοια πράγματα», είχε βγει και είχε πει δημόσια ο σχεδιαστής.

Με το που το είδε αυτό λοιπόν η Μαρία Καρλάκη, βγήκε και του απάντησε πετώντας επίσης τα "καρφιά" της: «Με είχε πάρει και την προηγούμενη μέρα να βγούμε και εγώ το απέφυγα γιατί είχα γενέθλια και έπρεπε να οργανώσω το πάρτι μου, δεν μπορούσα να πάω στο μέρος που ήθελε να πάμε ο κύριος Χολέβας. Από το δημοσίευμα και μετά μιλήσαμε, μου έστειλε ότι δεν του άρεσε αυτό λες και ευθύνομαι εγώ και λέω εσύ ήρθες και έκατσες δίπλα μου».

Οι νέες δηλώσεις της Καρλάκη για τον Χολέβα και το "καρφί" στην Πατούλη

Η Μαρία Καρλάκη σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, απάντησε ξανά για τον Βλάση Χολέβα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και το ΄καρφί" της στην Μαρίνα Πατούλη, για την οποία δεν έχει κάτι σχολιάσει ξανά.

«Καταρχάς έχω σοκαριστεί. Όχι δεν θα κρατούσα μαϊμού τσάντα. Νομίζω μου μιλάς για την κυρία Πατούλη. Θέλω η τσάντα να είναι γνήσια και όχι να δαγκώνει», είχε αρχικά απαντώντας στην ερώτηση που έχει προκαλέσει "πανικό" στις κυρίες της ελληνικής showbiz.

«Νομίζω το έχουμε πει δεν χρειάζεται συνέχεια. Όχι δεν ήμασταν μαζί. Νομίζω έχει λήξει αυτό το θέμα συζήτησης. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με την κυρία Πατούλη», ξεκαθάρισε στη συνέχεια για την φημολογούμενη σχέση της.