Καβγάδισαν και έφυγε από το σπίτι τους - Χώρισε αγαπημένη παίκτρια του Survivor μετά από τρεις μήνες γάμου

Τι έχει συμβεί

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(skai.gr)
(skai.gr)

Το πρωί της Δευτέρας (19/12) στην τηλεοπτική εκπομπή του «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στον πρόσφατο χωρισμό ενός γνωστού ζευγαριού, από την ελληνική Showbiz.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και τον σύζυγο της, Παναγιώτη Τριβυζά. Για την πρώην παίκτρια του Survivor που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον τότε αγαπημένο της, είπαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά.

Το ζευγάρι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Καθώς είχε προηγηθεί η απουσία της αθλήτριας, στον Άγιο Δομίνικο με την συμμετοχή της στο Survivor. Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της, και πιο συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου, οι δύο αθλητές παντρεύτηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, με αρκετούς παίκτες του Survivor να είναι καλεσμένοι στον γάμο τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) .

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως θα παντρευτεί πριν την συμμετοχή της Σταυρούλας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον σύντροφό της να έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες του γάμου όσο εκείνη ήταν στον Αγιο Δομίνικο. «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ποιος είναι ο λόγος που χώρισε η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή με τον Παναγιώτη Τριβυζά

Όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας», στην συχνότητα του ΣΚΑΪ το ζευγάρι Χρυσαεϊδη-Τριβυζάς χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης και 3 μήνες γάμου.

Στην εκπομπή, λοιπόν, είπαν πως δεν είναι ένας απλός καβγάς και πως είναι οριστικό. Βέβαια η Φαίη Σκορδά επέμενε πως μπορεί να ήταν ένας καβγάς, διότι αυτά συμβαίνουν στα ζευγάρια.

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγο της
(NDP PHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)