Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η Σταυρούλα Χρυσαείδη - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή

Έγινε ο πολυπόθητος γάμος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα ευτυχίας η σημερινή για τη Σταυρούλα Χρυσαείδη, αφού παντρεύτηκε επιτέλους τον αγαπημένο της Παναγιώτη Τριβιζά στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το ζευγάρι έλαμπε από χαρά και έρωτα, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν πολλοί πρώην συμπαίκτες της από το Survivor.

Όσοι δεν ήταν βέβαια, είτε παρευρέθηκαν στο γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη που έγινε μια ώρα νωρίτερα στη Νέα Μάκρη, είτε δεν είχαν καλές σχέσεις με την Σταυρούλα μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης οπότε δεν τους κάλεσε.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως ο Νίκος Γιάννης, ο Τάλα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Έγινε ο γάμος της Σταυρούλας Χρυσαείδη

Σχίζας και Παναγιώταρου στο γάμο της Χρυσαείδη

Πολλοί συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαέιδη παρόντες στο γάμο

Οι πρώην παίκτες του Survivor στο γάμο της Χρυσαείδη

Τι αποκάλυψε για τον γάμο της στην πρόβα νυφικού

Λίγο πριν παντρευτεί η Σταυρούλα Χρυσαείδη έκανε και την πρόβα νυφικού της παρουσία της κάμερας του Open Weekend. Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε ήταν και το ότι δεν έχει καλέσει στο γάμο της όλους τους παίκτες του Survivor, ενώ αποκάλυψε το ποιοι εξ αυτών θα είναι στη λίστα καλεσμένων.

Στο μεταξύ έτοιμος να παντρευτεί είναι και ο πρώην συμπαίκτης της Άρης Σοιλέδης που κατετάγη δεύτερος, με την Μαρία Αντωνά να κάνει και εκείνη πρόβα νυφικού και να αποκαλύπτει μέσω Instagram λεπτομέρειες από το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε.

Eίπε λοιπόν στην κάμερα αναφορικά με τους καλεσμένους:

«Φυσικά και δεν θα είναι όλα τα παιδιά από το Survivor καλεσμένα στον γάμο. Κάποιους δεν τους γνώρισα, δεν τους πρόλαβα οπότε δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να τους καλέσω. Θα είναι αυτοί οι οποίοι έκανα πιο πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Με τον Άρη και την Ασημίνα δεν κάναμε παρέα οπότε…».

«Είναι όλα έτοιμα ευτυχώς για τον γάμο, αν και όταν γύρισα από το Survivor είχε κάνει ήδη πολλά ο Πάνος. Το έχω βρει το νυφικό αλλά δεν το έχει δει και δεν θα το δει μέχρι εκείνη την ημέρα. Ούτε εγώ έχω δει το γαμπριάτικο κοστούμι».

«Ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν θέλει να του πατήσω το πόδι, αλλά εγώ εννοείται ότι θα το πατήσω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, στο OPEN.