Survivor All Star: «Μπορεί να ξαναμπούν προς το τέλος του παιχνιδιού...» - Όλη η αλήθεια για το νησί της απομόνωσης

Νέα συνθήκη στο παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μπορεί να ξαναμπούν προς το τέλος του παιχνιδιού...» - Όλη η αλήθεια για το νησί της απομόνωσης

Την Κυριακή 18/12 δημοσιεύθηκαν τα πρώτα τρέιλερ με τους παίκτες που θα βρίσκονται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο Survivor All Star (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την συμμετοχή του στο παιχνίδι), ενώ στις πρωινές εκπομπές άρχισαν να συζητιούνται ήδη οι αλλαγές που θα συμβούν φέτος, μιας που οι παίκτες είναι πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα, δηλαδή, με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, έγινε γνωστό πως δεν θα υπάρχει η κλασική διάκριση Διασήμων και Μαχητών, ενώ εξαιτίας του ότι πρόκειται για τους "καλύτερους" και πιο δυνατούς παίκτες, οι πίστες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια.

Όλη η αλήθεια για το νησί της απομόνωσης στο Survivor All Star από τον Γιώργο Λιανό

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός πως πέρα από την παραλία στην οποία θα υπάρχουν οι καλύβες τους, θα υπάρχει και το «νησί της απομόνωσης», που υπάρχει ήδη στο τουρκικό ριάλιτι.

Σε αυτό θα πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου και οι προμήθειες που θα τους παρέχονται θα είναι ελάχιστες.

Ο Γιώργος Λιανός, βέβαια, το πρωί της Δευτέρας 19/12 βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό μας και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το νησί της απομόνωσης, ενώ προχώρησε και σε λεπτομέρειες για τα γυρίσματα, για τον τρόπο που πραγματοποιούνται, αλλά και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

«Κάθε μέρα έχουμε γυρίσματα. Πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, καμία ωρίτσα πριν μαζευόμαστε όλοι για να μάθουμε τα report από τις παραλίες. Κάθε παραλία έχει δύο ή τρεις reporter. Πολλές φορές πηγαίνουν και τρεις γιατί υπάρχει αρκετός όγκος. Ειδικά στις αρχές που θα έχουμε 24 με 26 άτομα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το αν αν μπορούν οι παίκτες να πουν ή να κάνουν πράγματα χωρίς να το δείξουν οι κάμερες: «Υπάρχει τρόπος να κάνουν προσωπικές συζητήσεις», δήλωσε.

Όσον αφορά την νέα συνθήκη που φαίνεται πως θα ισχύει, εξήγησε: «Στο νησί της απομόνωσης θα πηγαίνουν παίκτες που φεύγουν από την ψηφοφορία, αλλά ένας ή δύο από αυτούς μπορεί να ξαναμπούν προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πολύ άσχημα, πολύ χειρότερα από το νησί των υπόλοιπων παικτών», αλλά τόνισε πως αυτό συμβαίνει στο αμερικάνικο φορμάτ και δεν γνωρίζει εάν θα εφαρμοστεί έτσι ακριβώς στην Ελλάδα.