Καστανομάλλα και δίμετρο μοντέλο - Αυτή είναι η σύζυγός και μητέρα των 3 γιών του Λιονέλ Μέσι

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
leomessi - instagram
leomessi - instagram

Πρώτο θέμα έχει γίνει από την Κυριακή 18/12 το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι (δείτε εδώ το μυθικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει) ο οποίος αν και φημίζεται για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια, με το φανατικό κοινό να τον ακολουθεί, αυτό που συνέβη στο τελικό του Μουντιάλ δεν είχε προηγούμενο.

Το ελληνικό κοινό παρακολούθησε τον αγώνα με κομμένη την ανάσα (δείτε εδώ τα απίστευτα νούμερα που έκανε) και κυρίως από το 70' και μετά με τις δύο ομάδες - Αργεντινή και Γαλλία - να δίνουν κανονική μάχη για την κατάκτηση του κυπέλου.

Ο Μέσι έβγαλε ασπροπρόσωπη την ομάδα του, αφού σκόραρε 3 φόρες και παράλληλα την οικογένεια του, η οποία ταξίδεψε μέχρι το Κατάρ για να τον καμαρώσει ανεξαρτήτως νίκης και ήττας.

Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε και έτσι η Αντονέλα Ροκούζο, η σύζυγός του Μέσι μαζί με τους 3 γιους τους φωτογραφήθηκαν σε αυτή μοναδική στιγμή μαζί του.

Η σύζυγός του Λιονέλ Μέσι

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Αντονέλα σπούδασε Οδοντολογία πριν κάνει τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Είναι μοντέλο και οδοντίατρος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ζει πια μαζί με τον Μέσι στην Ισπανία.

Το 2009 το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του, την οποία και έκρυβε από τα μέσα κοντά στον 1,5 χρόνο. Η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι το 2017 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, φέρνοντας στον κόσμο δύο γιους, όσο η Αντονέλα ήταν στην τρίτη εγκυμοσύνη της