«Ο “δεινόσαυρος” ήταν το γνωστό χιούμορ του...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Ματίνας Νικολάου για την κόντρα του Μουτσινά με τον Λιάγκα

Τι είπε η συμπαρουσιάστρια του Νίκου

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο “δεινόσαυρος” ήταν το γνωστό χιούμορ του...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Ματίνας Νικολάου για την κόντρα του Μουτσινά με τον Λιάγκα

Το πρωί της Κυριακής (18/12) στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου. Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά, μίλησε στο διάλειμμα από το live του JU2S για την κόντρα του συνεργάτη της με τον Γιώργο Λιάγκα, τον τελευταίο καιρό (δείτε εδώ τι έχει γίνει).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ζήτησε δύο φορές συγνώμμη από τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το απόσπασμα) και το θεώρησε υπερβολή, διότι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βασίζεται στο ξεχωριστό χιούμορ του.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για την κόντρα Μουτσινά-Λιάγκα

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” από τα παρασκήνια του “J2US”.

Η Ματίνα Νικολάου επίσης, απάντησε μάλιστα για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Μουτσινά. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όπως παρακολουθούσε τον Νίκο Μουτσινά από την αρχή, θα καταλάβαινε την αίσθηση του χιούμορ, η οποία είναι πιο σατηρική. Επιπλέον, ανέφερε ότι μερικοί άνθρωποι παρεξηγούν την σάτιρα και είναι κακό αυτό γιατί τότε γίνονται παρεξηγήσεις, όπως αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου που παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά το «Καλό Μεσημεράκι» είπε χαρακτηριστικά για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα ότι: «Όσοι παρακολουθούν από την αρχή τον Νίκο Μουτσινά δεν θα έπρπε να τον παρεξηγήσουν. Ο χαρακτηρισμός “δεινόσαυρος” είναι το γνωστό χιούμορ του Νίκου Μουτσινά. Μερικοί άνθρωποι παρεξηγούν τη σάτιρα αλλά όσοι παρακολουθούν τον Νίκο από την αρχή του δεν θα έπρεπε να το παρεξηγήσουν” είπε η Ματίνα Νικολάου.