Τον ήθελε η Ελένη Μενεγάκη διακαώς όμως εκείνος της έριξε "άκυρο" για να παρουσιάσει δική του εκπομπή

Η εκπομπή όμως... "ναυάγησε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/elenimenegaki
Instagram/elenimenegaki

Όπως έχουμε παρατηρήσει όλα τα χρόνια που βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση, επιλέγει συγκεκριμένους συνεργάτες για να βρίσκονται στο πλευρό της. Μάλιστα, δυο τρία ονόματα την ακολουθούν από το 2005 που υπέγραψε με τον ALPHA.

Φέτος οι μόνες νέες προσθήκες είναι της Νάνσυς Νικολαϊδου φέτος, αλλά και πέρσι του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου... Παραλίγο ωστόσο, να είχε στο πλευρό της έναν παρουσιαστή γνωστό πρόσωπο του χώρου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την τηλεόραση, στην εκπομπή που παρουσίαζε, τις προτάσεις που του έγιναν αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με το τηλεοπτικό του «ταίρι».

Η πρόταση από την Μενεγάκη και η solo εκπομπή

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι πολύ γλυκιά, είναι ωραία. Γενικά σκέφτομαι να επιστρέψω» παραδέχεται ο Γιώργος Καρτελιάς, ενώ για την παρουσίαση του Breakfast@Star ανέφερε «Άλλο πήραν, άλλο είδαν, άλλο έγινε. Πήραν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με πλάκα, υπήρχαν οι στιγμές που σου θύμιζε λίγο ραδιόφωνο αλλά ίσως ο χρόνος μας έδινε το πράσινο φως» (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις του με την Ελίνα Παπίλα).

«Τι είμαστε; Προϊόντα. Το προϊόν δεν βγήκε όπως το ήθελε το κανάλι… σεβαστό και δεκτό και σωστό απ’ τη μεριά μου να σταματήσει. Έριξα δίκιο στο κανάλι που το σταμάτησε, εγώ ίσως και να το έκοβα νωρίτερα» πρόσθεσε.

«Ήμουν πολύ καλός και δεκτικός σε μερικά πράγματα. Σε κάποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις το τουπέ και να τους δείξεις γιατί είσαι εκεί που είσαι» συμπλήρωσε σχετικά με το τι μπορεί να έκανε λάθος ο ίδιος.

Στην συνέντευξη του επίσης για πρώτη φορά αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που είχε από την Ελένη Μενεγάκη για να βρεθεί στο πάνελ της:

«Εγώ είχα άλλη πρόταση. Δύο μέρες πριν την πρόταση του Star, είχα ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της. Δεν ευδοκίμησε, γιατί έσκασε η πρόταση του Star κι εκεί πάγωσαν όλα, γιατί ήταν τόσο τιμητική και για το ραδιόφωνο και για εμένα και για την Ελίνα να πάρεις την εκπομπή σου και να την πας στην τηλεόραση. Απ’ ό,τι κατάλαβα τους έκανα, γιατί μου έλεγε η Ελένη «σε θέλω εσένα, σε θέλω». Μου ‘χει μείνει αυτό».