Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την είσοδο του Maestro στο Netflix

«Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/christopherpapakaliatis
Instagram/christopherpapakaliatis

H δραματική σειρά Maestro σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, έφτασε στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ για πρώτη φορά θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις αρχές του 2023. Μάλιστα, μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Με ένα ποσό που κυμαίνεται μέχρι και τις 40.000 ευρώ ανά επεισόδιο φέρεται να απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς το Netflix. Ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 2.318.570 ευρώ και το ποσό της επιδότησης από το ΕΚΟΜΕ προς την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ στα 927.428 ευρώ.

Από σήμερα το Maestro του Παπακαλιάτη στο Netflix

Ήδη πριν την πρεμιέρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια ανάρτηση στα προφίλ του στα Social media, ενώ πριν από μερικές λεπτά επέστρεψε με νέα για να ανακοινώσει και επίσημα πως πλέον ο Maestro προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Netflix.

«Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.
Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.
“Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στις δυο γλώσσες μιας και καλλιτέχνης έχει θαυμαστές και στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Την δική της ανάρτηση έκανε και η Κλέλια Ανδριολάτου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας το logo του Netflix.

Να σημειωθεί πως στα σκαριά είναι και δεύτερος κύκλος της σειράς και έχουμε συγκλονιστικό spoiler για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν.