Σοκ για τους τηλεθεατές: Το ασύλληπτο spoiler για τον 2ο κύκλο του Maestro

Το αποκάλυψε η παραγωγή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ για τους τηλεθεατές: Το ασύλληπτο spoiler για τον 2ο κύκλο του Maestro

Με τεράστια επιτυχία προβλήθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Τα νούμερα που σημείωσε σε τηλεθέαση στο φινάλε ήταν συγκλονιστικά και σίγουρα έδειξε πως αξίζει να μπει στο Netflix (δείτε πόσα εκατομμύρια πήρε ο Παπακαλιάτης για να δώσει τα δικαιώματα της).

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η δραματική σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο. Στον πρώτο είδαμε την ιστορία του κάθε πρωταγωνιστή ξεχωριστά, αλλά και την δολοφονία του Χαράλαμπου που έπεσε νεκρός με δυο σφαίρες στο στήθος από το αγόρι του γιου του, όταν τους εντόπισε στο δάσος σε ερωτικές στιγμές και πήγε να τους σκοτώσει.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, Σπύρος και Αντώνης πήγαν μία βόλτα για να εξασκήσουν τον στόχο με όπλο και πέρασαν τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως τους παρακολουθεί ο Χαράλαμπος. Λίγο αργότερα μπήκε στο κτίριο και χτύπησε άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα και βύθισαν το πτώμα του στον πάτο της θάλασσας. Βέβαια, τελευταία σκηνή δείχνει το πτώμα του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Σύμφωνα με την παραγωγή του Maestro, όλα τα πρόσωπα σχεδόν θα είναι στον δεύτερο κύκλος. Ένα από αυτά είναι η Χάρις Αλεξίου, η οποία έδειξε πως δεν είναι ταλαντούχα μόνο στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική.

Maestro spoiler

Ακόμη ένα πρόσωπο που θα δούμε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, είναι ο Χαράλαμπος... ναι καλά διαβάσατε! Άγνωστο όμως πως θα τον δούμε, δηλαδή σαν fashback ή απλά το πτώμα του, αφού είναι σίγουρα νεκρός, μιας και τον πυροβόλησαν και τον βύθισαν στην θάλασσα.

Το γεγονός προκαλεί σοκ, ειδικά όταν ο Σπύρος και η Μαρία επιτέλους βρήκαν την γαλήνη στις ζωές τους.

Maestro MEGA spoiler