Στο νοσοκομείο ο Τίμος Ζαχαράτος - Βαριά η κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι τελευταίο δυο μήνες φαίνεται πως δεν έχουν μπει καλά για τον σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη του MEGA, Τίμο Ζαχαράτο, καθώς δυο φορές χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο, ενώ είχε μια περιπέτεια μέσα στο ασανσέρ του MEGA. Την πρώτη φορά όπως είχε αποκαλύψει, είχε ατύχημα με το μηχανάκι του.

Συγκεκριμένα, οδηγώντας με προορισμό το σπίτι του, μια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα τους αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει χωρίς να τον δει, να φρενάρει απότομα και να πέσει από το μηχανάκι του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους», είχε αποκαλύψει ο Τίμος Ζαχαράτος.

Η αποκάλυψη του Τίμου Ζαχαράτου για το ατύχημα που είχε χθες 23/11 με το μηχανάκι του

Για ποιο λόγο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Τίμος Ζαχαράτος

Αυτή την φορά ωστόσο, η κατάσταση του είναι πιο σοβαρή, αφού δεν πρόκειται για κάποιο ελαφρύ ατύχημα, αλλά για 40 πυρετό και στρεπτόκοκκο να ταλαιπωρεί το αίμα και τους πνεύμονές του. Ο Τίμος Ζαχαράτος νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα.

«Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα, για το πώς είναι η υγεία μου. Νοσηλεύομαι από το Σάββατο έχοντας σαράντα πυρετό και έναν στρεπτόκοκκο να ταλαιπωρεί το αίμα και τους πνεύμονές μου. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε εμένα και σε όσους νοσούν αυτές τις άγιες μέρες. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τίμος Ζαχαράτος νοσοκομείο