«Πιάνεις καταρχάς χώρο, το ξέρεις, έτσι;» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Super Κική σε συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πιάνεις καταρχάς χώρο, το ξέρεις, έτσι;» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Super Κική σε συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου

Πριν από λίγες ημέρες, η διάσημη Influencer, Super Κική, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου "έκραζε" χιουμοριστικά, όπως λέει, τις γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο, χαρακτηρίζοντάς τες ως "βρ@μόγριες". Το βίντεο αυτό παίχτηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σαββατοκύριακο, με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να τοποθετούνται επί του θέματος.

«Οι ηλικιωμένοι λειτουργούν με άλλη ταχύτητα όσο μεγαλώνουν. Αυτοί μας μεγάλωσαν, μας γέννησαν, πρέπει να τους σεβόμαστε», σχολίασε η Μαριλού Ρεπαπή, με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να συμφωνεί ότι δεν εκπλήσσεται από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης YouTuber, διότι αυτό είναι που την έχει κάνει διάσημη.

Το ξέσπασμα της Super Κικής σε συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου

Ακούγοντας, όλα τα παραπάνω, λοιπόν, η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από την πλατφόρμα που ξέρει να χειρίζεται καλύτερα, και παρόλο που όλοι μίλησαν για εκείνη και την συμπεριφορά της, η influencer στάθηκε στην Μαριλού Ρεπαπή.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράστηκε με θυμό προς το πρόσωπό της και ανέφερε πως πιάνει χώρο στην εκπομπή που βρίσκεται, ενώ δήλωσε πως όλο αυτό συνέβη για να έχει κάτι να συζητήσει στο πλατό.

«Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου την οποία πολύ συμπαθώ και αγαπώ γιατί ξέρω… δεν είμαι χαζή, ήταν με θεία πανελατζού εκεί πέρα ξανθιά, η οποία πήρε το βίντεο μου και με έκραζε… ξέρεις το βίντεο που είχα κάνει μέσα στο αμάξι για τους γέρους και τις γριές που ήταν ξεκάθαρα κωμικό, δεν εννοώ ότι πατάω γέρους και γριές, αλλά ταυτίστηκε; Ποιος ξέρει;

Φιλενάδα, αν δεν δεν έχεις θέματα και θες να τραβήξεις την προσοχή – πιάνεις καταρχάς χώρο – το ξέρεις, έτσι; Κάνω τη δουλειά σου αυτή την στιγμή. Λοιπόν, αν δεν έχεις θέματα να μου στέλνεις, καμιά κακία δεν κρατάω εγώ. Να μου πεις: Κικάρα μου δώσε μου ένα θέμα να κάνω την καλή σήμερα στον κόσμο που με βλέπει, στις γριές κυρίως μπας και γίνω και εγώ κάποια στιγμή η Μπακοδήμου και εγώ θα σου βρω γιατί είμαι πολύ έξυπνη», είπε ξεσπώντας.