Σταυρούλα Χρυσαειδή: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τον χωρισμό της - Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον καλό της

Δεν περίμενε κανείς τέτοια εξέλιξη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταυρούλα Χρυσαειδή
Instagram / Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μία από τις παίκτριες του Survivor 5 που ξεχώρισε για τις αθλητικές της ικανότητες, ενώ βρέθηκε και στο επίκεντρο αρκετές φορές λόγω της έντασης που υπήρχε ανάμεσα στην ίδια και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η ίδια είχε αποκαλύψει όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο πως είχε σχέση για πολλά χρόνια και, μάλιστα, σχεδίαζε να παντρευτεί τον καλό της μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Πράγματι, λίγους μήνες αργότερα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο), όμως δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μήνες από το ευχάριστο γεγονός και ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα.

Η φωτογραφία που πρόδωσε τον χωρισμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας», στην συχνότητα του ΣΚΑΪ το ζευγάρι Χρυσαεϊδη-Τριβυζάς χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης.

Στην εκπομπή, λοιπόν, είπαν πως δεν είναι ένας απλός καβγάς και πως είναι οριστικό. Βέβαια, η Φαίη Σκορδά επέμενε πως μπορεί να ήταν ένας καβγάς, διότι αυτά συμβαίνουν στα ζευγάρια.

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγο της

Στις 18/12, μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρόδωσαν την αλήθεια. Ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε, αλλά σε καμία από αυτές δεν υπήρχε πουθενά ο καλός της.

Μάλιστα, όλοι οι φίλοι της που προχώρησαν σε αναρτήσεις απαθανάτιζαν την ίδια μόνη της κρατώντας την τούρτα της, η οποία ήταν υπερπαραγωγή. Μόνο ένας άντρας βρέθηκε δίπλα της, αλλά σίγουρα δεν είναι η σχέση της.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σταυρούλα Χρυσαειδή γενέθλια

Σταυρούλα Χρυσαειδή χωρισμός

Σταυρούλα Χρυσαειδή χώρισε μετά τον γάμο